Kate Middleton, prinţul William

De ce evită Kate Middleton și Prințul William să se țină de mână în public? Motivul e surprinzător!

Ducesa de Cambridge ?i prin?ul William
Pe măsură ce Kate Middleton a intrat tot mai mult în rolul important pe care îl are în cadrul Coroanei britanice, aparițiile în care se ține de mână cu soțul ei au devenit tot mai rare


Robin Kermode mai spune că lipsa atingerilor dintre cei doi în public denotă și o creștere vizibilă a încrederii în sine pe care o manifestă Kate, pe măsură ce s-a adaptat la statutul princiar, scrie ziarul britanic.

Pe de altă parte, el subliniază că atunci când personalitățile de rang înalt se țin de mână într-un cadru oficial, acestea vor să transmită de fapt un mesaj de încredere când trec print-o încercare, de genul "suntem încă împreună, orice ar fi": "Am văzut astfel de gesturi la politicieni și celebrități cu probleme în căsnicie.

Își prind efectiv partenerul de mână, în încercarea de a arăta că au stins incendiul."

Kermode crede că Donald Trump folosește aceste țineri de mână în aparițiile cu soția lui, Melania, pentru a specula la maximum capitalul de încredere pe care aceasta i-l poate genera în fotografiile în care apar împreună.

"De mult ori vezi lideri care nu mai vor să dea drumul mâinii partenerului, iar aceștia încearcă efectiv să-și tragă mâna. William și Kate sigur nu sunt așa!", a mai spus expertul în limbajul corpului.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marko pe 3 Apr 2017, 08:31
    nu se tin de mana...?

    ...pentru ca nu-si poate verifica din 5 in 5 min butonii de la camasa!...mostenire de familie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod