Halatul purtat de prințul George la întâlnirea cu Obama, epuizat din magazine


Fiul ducilor de Cambridge, Kate și William a devenit deja un simbol al modei pentru copii la vârsta de doi ani, relatează ziarul spaniol ABC citat de Agerpres.

La sfârșitul săptămânii trecute președintele SUA, Barack Obama, și prima doamnă Michelle au vizitat palatul Kensington, în cadrul vizitei lor oficiale în Marea Britanie. Aici au fost întâmpinați de micul prinț George îmbrăcat în pijama, cu halat alb deasupra și papuci în picioare.

Halatul de casă pe care îl purta, cu dungă albastră la rever și numele său brodat, se vindea la magazinul online My 1st Years cu prețul de 34 de euro, iar stocul a fost rapid epuizat.

Magazinul a folosit sloganul inteligent "Demn de un prinț" pentru a comercializa produsul, iar în câteva ore nu mai exista niciun articol. În prezent, pentru a-l putea achiziționa este nevoie de rezervare și de înscrierea pe o listă de așteptare, relatează publicaţia menţionată de Agerpres.

Datorită acestei ținute curioase și comode, prințul George a fost ales de revista GQ cel mai bine îmbrăcat copil din lume.

Prințul George a demonstrat că este un deschizător de tendințe și când metoda sa de educație Montessori a fost copiată, înregistrându-se o creștere cu 65% a cererilor la Institutul María Montessori din Londra.

Pe lângă tandrețea pe care o suscită prin aparițiile sale, prințul George a devenit un adevărat fenomen comercial și viral, notează publicaţia menţionată de Agerpres.

Potrivit ziarului spaniol, întâlnirea micului prinț cu soții Obama a fost unul dintre evenimentele cele mai comentate de presa din întreaga lume.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod