Bianca Dragusanu, obsedata de perfectiune

Vedeta a realizat un shooting pentru o colectie de rochii de primavara - vara.

Make-up artistul Elena Ciftci a participat la un shooting al colectiei de rochii primavara- vara by Bianca Dragusanu. Make- up artistul ne relatează cateva secrete din backstage despre munca Biancai si despre secretele ei de frumusete.

"Bianca este foarte dedicata muncii sale, este acolo trup si suflet si se implica si este atenta la cele mai mici detalii. Rochiile sa fie perfecte, machiajul sa fie impecabil asortat cerințelor si tendintelor, este foarte atenta si la felul in care pozeaza fetele dandu-le chiar sfaturi si aratandu-le pozitii cat mai profi pentru a iesi in evidenta ce este mai bine.

Azi am vazut un altfel de om decat cel pe care il vedem la televizor, o persoana calda plina de energie pozitiva, muncitoare si foarte prietenoasa facand echipa extraordinara cu cei cu care colaboreaza. O femeie frumoasa! Ochii ii sunt trasatura cea mai frumoasa, albastrul ochilor ei intruchipeaza tineretea, delicatetea, inocenta si puritatea. Insa, chiar si acesti ochi albastri frumosi necesita un machiaj bine realizat", declara Elena Ciftci. 

Make-up artistul Elena Ciftci ne asigura ca nu este deloc dificil sa faci un machiaj pentru ochi albastri.

important este sa cunoastem regulile de baza. "Femeile pe care natura le-a inzestrat cu ochi de culoare albastra, sunt foarte norocoase, asa cum este si Bianca Dragusanu care pe langa faptul ca are niste ochi superbi foarte usor de machiat, dar orice culoare si pune o face sa arate ca o printesa din basme , ea are si un ten deosebit de frumos si sanatos, pometii ii sunt foarte bine concurati neavand nevoie de mari ajustari din machiaj. Avand ochii albastri si culoarea blonda a parului i se potrivesc foarte multe nuante de farduri.
Insa, din toata diversitatea de culori putem distinge ca fiind nuantele de argintiu, roz pal, auriu si violet. Se privesc bine si nuantele de perla, maro-gri si liliachiu. Profunzimea privirii poate fi obtinuta cu ajutorul unor nuante de roz aprins
".

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 5 Mai 2016, 09:19
    Paradox

    Păi, dacă e obsedată de perfecţiune, de ce şi-a făcut buzele astea hidoase? Parcă ar fi labile mari. Ce flămânzi sunt chirurgii esteticieni după bani, de pot desfigura astfel o femeie. Şi ea, ce "isteaţă" este să creadă că aşa, cu bot mare, răsfrânt, e sexy...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod