Boodink - praf de budinca pentru un desert delicios

Boodink, praf de budincă, disponibil în patru sortimente diferite: ciocolată, vanilie, căpșuni și caramel, vine cu o noua identitate vizuala și un packaging inedit. In curand noile ambalaje in 16 ipostaze colorate și jucăușe își vor face apariția la rafturi, fiecare aromă fiind ilustrată în 4 stări joviale, sugestive și extrem de colorate.

Boodink vine cu o abordare nouă, curajoasă, cu care se diferențiază față de celelalte produse de pe piața de budinci și deserturi, folosindu-se de un fenomen larg răspândit, utilizarea emoticoanelor care pot exprima sugestiv diverse stări.
Astfel, consumatorul se poate identifica cu ușurință cu zâmbetele sau sprâncenele ridicate în semn de mirare, desenate cu 16 pixeli, pe ambalaje.

Direcția strategică și creativă din spatele noii identități vizuale se raportează în mod real și contextual la lumea în care trăim, lumea în care copiii își petrec o mare parte din timp online, pe tablete și telefoane mobile. Ambalajul foarte atractiv pentru copii se concentrează în jurul emoticoanelor, ca limbaj de comunicare alternativ, clădind poduri pentru gapul dintre generații și ajutându-i în același timp pe părinți să se exprime pe limba celor mici.

Produsul Boodink este disponibil în lanțurile marilor hypermarketuri, iar online poate fi găsit pe pagina de Facebook Boodink.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod