Cum să ai cele mai frumoase ouă vopsite de Paşte. 30 de imagini

Fie că îţi plac ouăle tradiţionale, roşii, fie că le preferi pe cele originale şi interesante, există tehnici care te ajută să obţii rezultate impecabile. Iată câteva sugestii:

Ouăle emoticoane

Numite şi "emoji", feţişoarele simpatice pe care le folosim pentru a transmite diverse emoţii sau reacţii în mesajele online devin tot mai populare şi sunt numai bune ca sursă de inspiraţie pentru colorarea ouălor. 

Ouăle desenate cu marker

Pornind de la desenele interesante realizate în mod tradiţional cu ceară s-a ajuns în prezent la ouă colorate cu... markerul. Pentru că este mult mai uşor de mânuit, markerul îţi permite să desenezi ouăle fără prea multă migală, iar rezultatele pot fi impresionante.
Dacă ai talent la desen, bineînţeles.

Ouăle personaje

Personajele simpatice din desenele animate sunt o sursă excelentă de inspiraţie, mai ales dacă vei colora ouăle de Paşte alături de copiii tăi. Iar ouăle sunt numai bune pentru a fi transformate foarte simplu în celebri Minioni din "Despicable me", de exemplu.

Ouăle vopsite cu ceară

Creioanele din ceară pentru copii pot fi folosite pentru a realiza modele pe ouă înainte de a le vopsi. Pentru că are o consistenţă grasă, ceara împiedică vopseaua să se imprime pe coajă, astfel că la final vei obţine modelul desenat înainte de vopsire.

Ouăle cu detalii metalice

Nuanţele metalice sunt un trend major atât în modă, cât şi în amenajări interioare. Prin urmare, nu aveau cum să lipsească de pe lista celor mai interesante modalităţi de a vopsi ouăle de Paşte în 2016.
Pe lângă vopselele speciale pentru ouă în nuanţe metalice, ai putea folosi foliile pentru tatuaje temporare pe care să le aplici pe coaja ouălor, dar şi ojă metalică, cu care să realizezi mici detalii desenate pe ouă.
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!  
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod