Claudia Schiffer, o femeie strălucitoare: Modelul arată incredibil la 47 de ani

Fotomodelul german a avut o apariţie remarcabilă la New York, unde a lansat o nouă linie de încălţăminte.

Luna trecută, Claudia Schiffer a fost alături de soţul ei, regizorul şi producătorul de film Matthew Vaughn, la premiera ultimei sale producţii, "Kingsman: The Golden Circle". Dar şi la ultima sa apariţie publică, fostul supermodel german a impresionat la fel de mult: ea şi-a lansat marţi, la New York, o nouă linie de pantofi, sub brandul Aquazzura.

Potrivit site-ului acestei mărci, colecţia modelului german include opt produse de stil care se adresează femeii contemporane.



Claudia a purtat o rochie mini strălucitoare din material , asortată cu ciorapi negri şi botine din piele întoarsă, iar în mâna dreaptă ţinea un clutch argintiu care îi completa într-un mod reuşit ţinuta.

Botinele Vendome pe care le purta modelul german fac parte din colecţia sa şi au un preţ de 1.100 de dolari, scrie Daily Mail.

În septembrie, la iniţiativa Donatellei Versace, Claudia Schiffer a urcat din nou pe podium, alături de top-modelele Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen şi Carla Bruni, la Săptămâna Modei de la Milano, în semn de omagiu pentru Gianni Versace, la împlinirea a 20 de ani de la asasinarea lui.

Îmbrăcate în rochii aurii lungi, fără mâneci, celebrele modele au defilat pe podium alături de Donatella Versace, pe melodia ”Freedom”, interpretată de George Michael.
O voce a anunţat ”Gianni, asta este pentru tine”, cortina fiind ridicată pentru a le prezenta pe cele cinci femei.

Melodia aleasă pentru moment şi cele cinci top-modele care au defilat ţinându-se de mână au amintit de show-ul organizat de Versace în anul 1991, la care George Michael s-a aflat în primul rând.

Cele cinci top-modele au ocupat podiumul la finalul prezentării colecţiei de primăvară - vară 2018 a casei de modă, în cadrul căreia a defilat şi fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, în vârstă de 16 ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod