Radiografia cuplului modern: și bărbații își doresc să spele hainele, conform unui studiu DERO

În continuarea misiunii sociale de a susține româncele să își îndeplinească visurile, DERO lansează o nouă campanie de comunicare și deschide dialogul pe o temă prezentă în gospodăriile din România: împărțirea treburilor casnice. În contextul în care, de peste 50 de ani, DERO aduce prospețime în casele românilor și face din spălatul hainelor o activitate plăcută pentru femeile din România, campania „DERO 2în1. E unul pentru doi!” aduce un nou mesaj: spălatul hainelor este o acțiune care poate și merită să fie realizată de ambii parteneri, astfel încât femeile să aibă mai mult timp liber pentru ele și cei dragi.

Conform unui studiu* comandat de către DERO la nivel național, majoritatea femeilor din România dedică peste 10 ore pe săptămână treburilor casnice, în timp ce majoritatea bărbaților dedică între 2 și 4 ore acelorași responsabilități.

Conform aceluiași studiu, majoritatea bărbaților din România (62,88%) declară că ar fi dispuși să se implice mai mult în spălatul hainelor pentru ca partenerele lor să aibă mai mult timp pentru ele sau pentru cuplu, iar 15,03% dintre aceștia ar fi dispuși să se ocupe numai ei de această responsabilitate.

În același timp însă, 65% dintre femei au declarat că le face plăcere să se ocupe de spălatul hainelor. Chiar dacă și-ar dori să împartă această responsabilitate cu partenerii lor, 47,1% dintre femeile din România declară că partenerii lor nu se implică mai mult în spălatul hainelor pentru că nu le place această responsabilitate, în timp ce 31,16% spun că partenerii lor consideră spălatul hainelor drept o treabă de gospodină.

Odată cu lansarea noii campanii, DERO relansează și întregul portofoliu de produse.

*Studiu comandat de brandul DERO și derulat pe un eșantion reprezentativ la nivel național de iVOX, în luna septembrie 2017.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod