Charlize Theron, șocant de singură și de sinceră. Vedeta, comparată cu un taxi: „Încă am beculețul aprins!“

Actrița confirmă că își caută un iubit după ce a mărturisit că este șocant de singură și se află în căutarea bărbatului potrivit.

Charlize Theron a dezvăluit că a început să atragă atenția bărbaților după ce în urmă cu o săptămână a mărturisit că este șocant de singură. Într-un interviu cu Sam Rubin, de la postul KTLA- TV, actrița a fost comparată în glumă cu un taxi, iar ea a dus ideea mai departe.

În urmă cu o săptămână, Charlize a mărturisit pentru Entertainment Tonight că este "șocant de disponibilă" și că "cineva trebuie să se ridice și să o scoată de pe piață".

În timpul interviului pe care l-a susținut împreună cu colegul din "Seth Rogen" Seth Rogen, Charlize a fost întrebată dacă mai e valabilă dezvăluirea ei, că este "șocant de disponibilă".

Abia abținându-se să nu izbucnească în râs, actrița a spus că își asumă toată răspunderea pentru tot ce ar decurge din afirmația pe care a făcut-o, dar a admis că a început să aibă câteva reacții. Întrebată dacă a avut niște răspunsuri pozitive, ea a spus: "Da, au fost, asta-i partea bună."

Sam a vrut să știe dacă își caută în continuare un partener, dar a spus-o într-un mod neașteptat, chiar riscant, întrebând-o în glumă dacă mai are lumina de taxi aprinsă, iar Charlize și Seth au spus că n-au mai auzit vorba asta până acum.

"Există și un tarif? E numai vina mea. Caută-mă peste un an, dacă mai trăiesc și nu-s cumva moartă", a răspuns ea râzând.

Actrița care are doi copii adoptați, August și Jackson, a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Ea a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004).
Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

După relația temporară cu Sean Penn, despre Charlize Theron s-a scris că ar fi avut o relație cu actorul suedez Alexander Skarsgard, iar în ianuarie au apărut speculații despre o relație cu Brad Pitt, cei doi fiind văzuți discutând la o petrecere.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod