15 imagini în care Meghan Markle îl soarbe din priviri pe Harry: „Al meu ești!“

Meghan Markle e topită după prințul Harry. Mai multe imagini surprind momentele în care aceasta nu-și poate lua ochii de la soțul ei.

Dacă vrei să vezi cea mai simplă dovadă a dragostei, e suficient să urmărești fotografiile în care apar Meghan Markle și Prințul Harry. La un an de la nuntă, acum proaspăt părinți, cei doi trăiesc o poveste de dragoste care îi fascinează pe britanici și nu numai. Aproape că nu există eveniment public la care participă ducii de Sussex fără ca ei să ofere o dovadă a iubirii lor, iar Meghan nu se poate abține să nu-și privească insistent soțul cu admirație - aceste imagini demonstrează că ducesa Meghan e topită după Harry!

Fiul ducelui şi ducesei de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat, sâmbătă, la o capelă privată la Castelul Windsor.

Reprezentanţii Familiei Regale au publicat două fotografii oficiale de la acest eveniment, realizate de Chris Allerton, cel care a făcut pozele de la nunta lor şi din momentul în care Archie a fost prezentat reginei Elisabeta a II-a.



La ceremonie au asistat prinţul de Wales, ducesa de Cornwall şi ducele şi ducesa de Cambridge. La botez au fost prezente 25 de persoane, dar Regina a lipsit, Elisabeta a II-a având programat un alt eveniment în acea zi.

Conform tradiției familiei regale britanice, copii au de regulă cel puţin şase naşi - rude şi prieteni apropiaţi ai părinţilor, iar aceştia sunt anunţaţi cu câteva ore înainte de botez.

Meghan și Harry au decis, însă, să nu facă publice aceste detalii.

Al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut la 6 mai 2019, la un spital privat din Londra.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în iunie 2018, s-au instalat anul acesta la Frogmore, proprietate situată pe terenurile castelului Windsor, la 40 de kilometri vest de capitala britanică. Renovarea reşedinţei a presupus cheltuirea a 2,4 milioane de lire sterline din bugetul statului, aspect care i-a nemulţumit pe britanici.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod