„Vânătorul de crocodili“ nu a murit: 11 imagini în care fiul lui Steve Irwin face exact aceleași lucruri

Robert seamănă leit cu tatăl lui. La 13 ani de la moartea lui Steve Irwin, puștiul în vârstă de 15 ani face aceleași lucruri ca „vânătorul de crocodili“.
Îl mai ții minte pe "Vânătorul de crocodili"? Cum să nu! Mereu zâmbind, jucăuș și curios ca un copil, Steve Irwin te fascina cu priceperea lui de a interacționa cu animalele. Îți explica fel de fel de lucruri despre toate vietățile pe care le zgândărea amical. Oricât de periculoase ar fi fost, Steve era prietenul lor și știa bine când poate să stea în preajma lor și când trebuie să se retragă. Era irezistibil. Nu se temea. Adora ceea ce făcea. Reușea tot ce n-ai îndrăzni tu și îi turuia gura într-una, în timp ce se agita amuzant, jucându-se și studiindu-și tovarășii necuvântători.

Dar Steve s-a dus, pe neașteptate, acum 13 ani.
Până la urmă, deschiderea către animalele sălbatice l-a pierdut, dar atât de mult le adora, încât poți ști sigur că de acolo, de sus, cu toată bunătatea sufletului său, a iertat pisica de mare care l-a înțepat fatal în acea zi, acum 13 ani. Acolo unde e știe bine că a fost vina lui și în scurtul răstimp în care veninul s-a răspândit în corpul lui trebuie să fi înțeles că un animal face ceea ce știe din instinct să facă, iar omul n-are decât să facă ceea ce învață și înțelege să facă.

Steve Irwin a apărut pentru prima dată în faţa telespectatorilor din întreaga lume în octombrie 1996 şi a devenit una dintre cele mai îndrăgite şi mai recunoscute personalităţi de televiziune.
Pe 4 septembrie 2006, Steve a murit după ce a fost înţepat în piept de acul unei pisici de mare.

Steve nu mai e, dar să știi că "vânătorul de crocodili" n-a murit! Băiatul lui, Robert, l-ar fi făcut tare mândru. La doar 15 ani, puștiul a preluat moștenirea tatălui și îi calcă cu aceeași pasiune pe urme. Seamănă leit cu Steve și are aceleași apucături - se joacă cu animalele, le studiază, le îngrijește, le protejează și le și fotografiază. La 17 ani, fiul celebrului naturalist australian este un fotograf premiat pentru imaginile foarte reușite pe care el le publică pe Instagram.
Atras de animale de la o vârstă fragedă, Robert continuă munca de popularizare a naturii începută de tatăl său și călătorește cu familia lui în toată lumea pentru a promova mesajul de conservare a mediului.

Lucrând împreună cu mama lui, Terri, și cu sora sa mai mare, Bindi (20 de ani) la Australia Zoo, Robert este expert în viața animalelor și vedetă TV. Recent, el ne-a arătat cât de mult seamănă cu tatăl lui, recreând o imagine celebră cu Steve la grădina zoologică.

Postarea de pe Twitter a devenit virală, dar mai sunt și alte imagini care demonstrează că așchia nu sare departe de trunchi și că Robert seamănă foarte mult cu tatăl său.
Și că "vânătorul de crocodili" n-a murit.


Foto: Bored Panda
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod