10 dubluri perfecte care le iau locul vedetelor în scenele periculoase

Foarte puţini actori care iau roluri în filme de acţiune îşi fac singuri toate cascadoriile şi e de înţeles de ce preferă să nu rişte în scenele foarte periculoase: nimeni nu se încumetă să sară de la o înălţime de 30 de metri sau să se lupte cu mai mulţi adversari foarte pregătiţi în arte marţiale şi sporturi de contact - cu excepţia lui Jackie Chan, desigur.

De aceea există dubluri. Sunt oameni foarte bine pregătiţi pentru ceea ce fac, capabili să execute perfect cele mai riscante cascadorii şi, foarte important, seamănă mult cu vedetele, ceea ce ajută enorm echipa de producţie, contribuind din plin la succesul unui film.

Sunt oamenii pe care publicul nu-i vede şi nu-i cunoaşte şi despre care se vorbeşte prea puţin - chiar şi pe site-urile oficiale ale producţiilor de la Hollywood sunt greu de găsit informaţii despre dubluri.

Bright Side a găsit însă destule informaţii despre aceşti profesionişti. Iată 10 dubluri perfecte care le iau locul vedetelor în scenele periculoase!
 

1 din 11

Jacob Tomuri şi Tom Hardy

Jacob Tomuri şi-a început cariera cu celebra trilogie "The Lord of the Rings" şi cu "Avatar". Seamănă incredibil de mult cu Tom Hardy, pe care l-a dublat în ultmul "Mad Max", în "Legend" şi "The Revenant". Jacob e implicat şi în noul proiect al actorului, "Venom". Desigur, nici în acest film nu-i vom vedea chipul, dar vom şti că e acolo, în unele scene.
2 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod