Kate Winslet

10 actriţe frumoase care s-au urâţit pentru rolurile din filme

Multe actriţe au fost dispuse să se urâţească pentru a semăna cu personajele lor: s-au tuns, s-au îngrăşat şi au folosit machiaj care le îmbătrânea pentru a intra perfect în rolurile jucate.

Talentul cântăreşte enorm în succesul unui rol interpretat perfect, dar el trebuie ajutat şi de un look puternic, care să dea credibilitate personajului, să-l facă real. O întreagă "armată" are grijă ca orice detaliu din aspectul fizic să fie pus la punct; machiajul, părul, costumele, toate trebuie să transpună actorul în pielea personajului.

Multe actriţe importante au renunţat la frumuseţea lor şi au adoptat un look neobişnuit pentru a semăna cât mai mult cu personajele interpretate.

Iar când aspectul schimbat radical este însoţit de o prestaţie de excepţie, recunoaşterea este aproape garantată - Kate Winslet a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă după rolul din "Cititorul", iar Charlize Theron a primit aceeaşi distincţie pentru rolul din "Monstrul".

Kate Winslet — Hanna Schmitz, "The Reader"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod