15 actori care au semănat perfect cu personajele lor

Există actori care sunt în stare de orice pentru a semăna perfect cu personajele lor. Între Cate Blanchett şi Bob Dylan n-a fost nicio diferenţă.

De multe ori nu le iese. Chiar şi cei mai experimentaţi actori ating uneori pragul de care nu mai pot trece, pentru că oamenii sunt unici, iar cei cu o personalitate complexă sunt neasemuiţi.

Alteori, însă, reuşita este deplină şi intră în istoria filmului. Simetriile izbutite de marii actori cu personajele pe care le-au interpretat perfect sunt excepţionale şi rămân în memoria mai multor generaţii de cinefili. Gândiţi-vă cum s-a transformat Helen Mirren în Regina Elisabeta a II-a, în "The Queen", la magistralul Peter O'Toole din "Lawrence al Arabiei", la Daniel Day Lewis în "Lincoln" sau, mai în urmă în timp, la Ben Kingsley în rolul lui Gandhi.

Bored Panda rememorează aceste prestaţii extraordinare, în care actorii s-au contopit cu eroii pe care i-au interpretat.

Nu este o listă completă (să nu uităm cât de bine au jucat sclipitorul Russell Crowe în "A Beautiful Mind", emoţionantul Joaquin Phoenix în "Walk the line" sau, mai recent, incredibilul Chadwick Boseman în "Get On Up", ca să menţionăm doar trei din câteva zeci de exemple), dar e o listă în care fiecare nume îşi merită pe deplin locul.

Priviţi-i, admiraţi-i şi, dacă aveţi timp, revedeţi aceste filme minunate!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod