Ultimatumul unui soţ: „Ori eu, ori câinii!“. Iar femeia a ales cu toată inima

Pusă să aleagă între soţul ei şi câinii pe care îi îndrăgea, o femeie n-a stat mult pe gânduri.

"Ori eu, ori câinii!", i-a spus Mike Haslam (53 de ani) soţiei sale, Liz (49 de ani), după ce a simţit că nu mai suportă să fie pe al... 31-lea loc. Adică după toţi cei 30 de câini după care Liz este topită.

Cuplul din Barnham, Suffolk (Anglia) a fost căsătorit timp de 25 de ani, iar Mike a decis să-i dea un ultimatum neobişnuit soţiei, pentru ca această să aleagă între el şi câini. Iubirea necondiţionată pentru animalele sale a fost mai presus de orice, aşa că n-a stat mult pe gânduri: Bull-terrierii rămân, bărbatul e liber să plece.



Răspunsul său nu-i întâmplător: Liz provine dintr-o familie pasionată de animale. Mama ei creşte terrieri, iar tatăl conduce o firmă care vinde mâncare pentru animale, scrie Bored Panda. "Am crezut că după 25 de ani îşi va da seama că nu voi renunţa la câini. Soţul mi-a zis că ori el, ori câinii. Nu l-am mai văzut sau auzit de atunci. Mi-a zis că pleacă şi că are unde să stea, aşa că şi-a făcut bagajul şi s-a dus", a povestit Liz.

Nu vă grăbiţi s-o judecaţi - în spatele obsesiei ei pentru aceste animale stau câteva detalii importante.

Mike şi Liz s-au cunoscut când aveau doar 16 ani şi s-au căsătorit în 1991.
După ce au închiriat o mică fermă, Liz a fondat BedforBullies, o fundaţie care primeşte donaţii pentru a adăposti terrierii bolnav sau cu probleme de comportament pe care nu-i mai vrea nimeni.

18 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod