Pisicuţa care se comportă ca un cangur: De ce stă în două lăbuţe

Kanga şi-a cucerit stăpâna cu poziţia sa amuzantă: ea se ridică tot timpul în două lăbuţe şi imită postura unui cangur. Dar face asta de nevoie.

Când Cheryl a văzut-o prima oară la adăpostul pentru animale din nordul Californiei, s-a îndrăgostit pe loc de ea: Kanga fusese lăsată acolo de cineva pentru a fi eutanasiată. Era un pui plăpând, avea doar patru săptămâni, dar ceea ce îi lipsea de fapt pentru a se pune pe... lăbuţe era doar un om înţelegător care să o îngrijească.

Cheryl a simţit imediat că acest animăluţ este special şi a avut dreptate. Kanga s-a născut cu o boală congenitală care afectează formarea osului radius din braţ.

Pisicile cu această problemă au probleme în a-şi folosi lăbuţele din faţă pe care îşi sprijină greutatea, relatează site-ul LoveMeow.

Cheryl a luat legătura cu cei de la clinica Saving Grace Rescue din San Francisco, sperând că acolo va fi salvată. A luat pisica din adăpostul în care era ţinută şi a dus-o la doctorul veterinar. Ajunsă într-un nou mediu, Kanga a început să exploreze locul şi să se mişte de colo-colo, curioasă, frecându-şi năsucul de degetele salvatoarei sale şi ridicându-se pe lăbuţele din spate pentru a-şi păstra echilibrul.

Joyce şi familia ei au aflat despre povestea acestei pisicuţe şi s-au oferit imediat să o adopte ei.
"Am văzut o înregistrare video cu ea şi ne-am îndrăgostit. Pentru că era o pisicuţă micuţă, i-au trebuit mai multe săptămâni ca să ajungă la 900 de grame, limita minimă pentru a putea suporta operaţia", a povestit Joyce.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod