Heidi Klum nu e cel mai bun model: Vedeta, pozată în timp ce fuma pe plajă

Vedeta nu este cel mai bun exemplu pentru tinerele care aspiră la cariera de model. Ea a fost fotografiată în timp ce fuma pe o plajă din Caraibe.

La 44 de ani, Heidi Klum continuă să rămână un etalon în modelling şi o sursă de inspiraţie pentru tinerele care vor să-şi clădească o carieră în acest domeniu. Însă nu tot ce face ea e un exemplu de urmat, lucru valabil pentru toate supermodelele care domină industria în acest moment - fiecare are câteva slăbiciuni pe care şi le admite, le cultivă şi le ţin sub control.

Despre Heidi se ştie că uneori se lasă pradă ispitei de a mânca un hamburger, o felie ori două de pizza sau de a bea o bere. Atât timp cât orice "derapaj" este plătit cu vârf şi îndesat încă din ziua următoare prin exerciţii fizice intense şi o dietă nemiloasă, un pas greşit este acceptabil. Dar vedeta merge mai departe şi îşi aprinde şi câte o ţigară, ceea ce e contraindicat pentru plămânii şi pentru sănătatea tenului ei.

Heidi a fost surprinsă fumând pe o plajă din Caraibe, unde a filmat împreună cu concurentele din show-ul al cărei gazdă este, "Germany's Next Top Model". În calitate de mentor al fetelor care visează să-i calce pe urme, supermodelul nu şi-a pus problema dacă n-ar fi mai bine să se abţină şi să-şi aprindă ţigara altădată. Înconjurată de tinerele concurente, Heidi a vorbit cu ele, s-a distrat bălăcindu-se puţin în apa oceanului, s-a plimbat de colo-colo, păşind pe nisipul fin, şi a tras cu nesaţ câteva fumuri.

Îmbrăcate în bikini albi, concurentele impresionate de supermodelul german au încercat să reproducă unele din poziţiile ei într-o şedinţă foto, relatează cotidianul britanic Daily Mail, care a publicat în exclusivitate imaginile făcute de paparazzi în care Heidi fuma.

Grupul a filmat pe o plajă din Republica Dominicană unul dintre primele episoade ale show-ului german de televiziune. A fost prezent şi Thomas Mayo, membru al juriului. După ce şi-au schimbat ţinuta, concurentele au filmat o altă scenă, scrie ziarul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod