Distracţie de hipster: Tipul care face poze cu toate pisicile care îi ies în cale

Cine n-are pisică să-şi ia una! Dar se poate şi fără, pentru că te poţi juca cu animăluţele altora.
Este ceea ce face Nick Canning, mare amator de pisici. Tânărul nu poate avea pisica lui, fiind limitat în acest sens de condiţiile în care locuieşte, dar asta nu-l împiedică să se împrietenească instantaneu cu fiecare felină care îi iese în cale.

Aşa cum spune un prieten al său, Nick n-a întâlnit niciodată o pisică pe care să n-o placă. Şi viceversa.

Angajat la un spital, Nick e obişnuit să aibă tot timpul grijă de cineva şi probabil că asta îl ajută să se apropie foarte uşor de pisici şi să le câştige repede încrederea, notează Bored Panda.
Singur la părinţi, el a crescut într-o casă în care nu putea avea o pisică, iar acest neajuns a devenit aproape un handicap pentru el. Fiind şi acum în imposibilitatea de a a avea o pisică a lui, Nick a găsit repede o soluţie - nu doar că se joacă cu fiecare felină pe care o întâlneşte, dar se şi fotografiază cu aceste răsfăţate.

Nick Canning a început cu o poză, iar acum are o pagină pe Instagram plină de imagini în care el apare în aceeaşi postură, de fiecare dată cu altă mâţă în braţe.
El speră ca imaginile pe care le realizează să aibă un impact pozitiv şi să încurajeze adopţiile de pisici.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod