Pisicuţa care se comportă ca un cangur: De ce stă în două lăbuţe

Kanga e o pisică cu atitudine: ea nu se comportă ca şi cum ar avea un handicap, ci o aptitudine diferită de alte feline


Pe 28 iunie 2014, Kanga a ajuns în noul ei cămin şi a fost primită de noi colegi, o pisică şi un câine. S-a adaptat imediat şi de atunci ţopăie fericită, fiind îngrijită şi răsfăţată de noua sa familie. Pisica Skittles a devenit sora ei protectoare, iar Kanga și-a câștigat o poreclă haioasă: i se spune Kanga Roo pentru că se comportă ca un cangur, relatează LoveMeow.

De atunci, Kanga a crescut și a devenit o pisică adorabilă.

După ce a împlinit un an, Joyce a observat că ea este foarte atașată de puii altor pisici, așa că în mai 2015 i-a adus câțiva pisoi din cartier. Kanga s-a atașat imediat de primul dintre aceștia, Hector, pe care l-a adoptat. "Protectoarea Kanga Roo e o mamă full-time. Pisoii mâncau și s-a auzit un zgomot, iar ea s-a dus imediat să vadă ce se întâmplă", a povestit Joyce.

Kanga e foarte atașată și de cel mai recent pui adoptiv, Baby Alealani, care s-a născut cu aceeași afecțiune ca și ea.
Micul său protejat stă tot timpul pe lângă ea și învață repede, imitând tot ce face ea.

Deși nu se poate sprijini pe lăbuțele din față, Kanga nu încetinește niciodată. Ea se comportă ca și cum nu ar avea un handicap, ci o abilitate diferită. Iar acesta este un exemplu din care și noi, oamenii, avem de învățat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod