Bunica îndrăgostită la 60 de ani: Și-a stricat prieteniile de o viață pentru iubitul care i-ar putea fi nepot

Dragostea nu are limite. O dovedește și povestea unei femei de 60 de ani care s-a îndrăgostit de un student cu aproape 40 de ani mai tânăr. Ea s-a certat cu prietenele pe care le știa de trei decenii fiindcă i-au spus că are nevoie de tratament.
La vârsta la care multe femei își plimbă nepoții prin parc, Pam Shasteen trăiește a doua tinerețe. Ea are o relație cu un băiat cu 39 de ani mai tânăr și e atât de fericită, încât a renunțat la prietenii vechi de peste trei decenii după ce apropiații săi s-au declarat oripilați de această situație.

Multe priviri și remarci negative


Pam a fost devastată de reacția prietenilor care i-au spus că iubitul ei, Jonathan Langevin (21 de ani), este suficient de tânăr pentru a-i fi nepot și că ea are nevoie de terapie. Femeia din Tulsa, Oklahoma (SUA), a refuzat să mai ia în seamă spusele celor din anturajul său și a rupt prieteniile de-o viață pentru a-și apăra iubirea, spunând că vârsta e doar un număr, scrie News.com.

"Tot nu-mi vine să cred că prietenii cu care mă știu de peste 30 de ani nu se pot bucura pentru mine doar pentru că Jonathan are 21 de ani. Jonathan e iubirea vieții mele și nu-mi pasă ce cred alții", a precizat ea.

Pam și Jonathan s-au cunoscut în februarie 2018, când el, student la ingineria calculatoarelor, i-a trimis un mesaj pe aplicația de întâlniri Badoo. "Jonathan avea părul ondulat și nu părea să aibă nici măcar o zi mai mult de 20 de ani. M-am întâlnit cu bărbați mai tineri încă de când aveam 30 de ani. Am început să ne scriem și curând am descoperit că suntem amândoi pasionați de astrologie și de a activitățile în aer liber", a povestit ea.

Dragoste la prima vedere


"Când l-am văzut prima oară în realitate, era mai frumos. Am alergat unul spre celălalt și ne-am sărutat pasional. A fost dragoste la prima vedere", a adăugat Pam.

Femeia recunoaște că din prima zi în care au fost împreună au remarcat privirile ostile sau nedumerite ale străinilor care îi vedeau ținându-se de mână și sărutându-se pe stradă: "Am auzit cum o femeie îi spunea iubitului ei că suntem dezgustători și că n-ar trebui să fim împreună. Chiar m-a enervat. Fiecare om pe lângă care treceam se uita urât la noi. Din fericire, lui Jonathan nu-i păsa și când am ajuns acasă am râs mult."

Nopți pline de pasiune


În seara următoare, Pam și Jonathan au dormit pentru prima oară împreună. "Am făcut dragoste și a fost minunat. S-a dormit foarte puțin în noaptea aceea", a dezvăluit ea. "O fi Jonathan cu câteva decenii mai tânăr ca mine, dar nu era neexperimentat. Știa exact ce are de făcut."

"În următoarele nopți, am fost înnebuniți unul după altul. Jonathan a fost grozav. M-am simțit îndrăgostită până peste cap"
, a adăugat Pam.



După o săptămână, Jonathan a vrut să plece. "După ce a terminat de împachetat, am fost devastată. I-am spus că-l iubeam și l-am implorat să nu plece. Jonathan mi-a zis că și el mă iubește și a fost de acord să rămână. Am fost atât de fericită. Înainte dormea pe canapeaua unui prieten din Minnesota, așa că nu avea altă înțelegere și a rămas la mine", a explicat ea.

Un iubit mai tânăr decât fiicele ei


Problemele au apărut, previzibil, atunci când Pam a încercat să-l introducă pe Jonathan în cercul ei de prieteni. A doua zi după ce au stabilit să trăiască împreună, Pam le-a invitat pe fiicele sale să facă cunoștință cu noul ei iubit. "Înainte să sosească le-am trimis un mesaj: <<O mică precizare, are 19 ani și stă la mine>>. Când au ajuns, au fost atât de șocate să-i vadă chipul de copil", își amintește Pam Shasteen.

Cumva, fetele au reușit să treacă peste șocul momentului și au acceptat situația. "Jonathan a spus că speră că pot fi prieteni și le-a îmbrățișat. În timp ce îi priveam cu fetele mele pe Jonathan jucându-se cu nepoțica mea de șase ani, ele mi-au zis că îl plac. Am fost ușurată să primesc binecuvântarea lor", a povestit femeia.

Curând după aceea, tânărul și-a anunțat părinții că iubește o femeie de vârsta lor. "I-au răspuns că au știut mereu că sunt atras de femeile în vârstă, așa că nu erau surprinși. Chiar au vrut să mă cunoască. Am fost foarte ușurată", a spus Pam.

Femeia n-a putut, însă, să ajungă la o înțelegere cu tot cercul ei de cunoscuți. După două săptămâni de relație, ea l-a prezentat pe Jonathan celor mai buni prieteni, oameni cu care se știa de mai bine de 30 de ani: "Am sperat că vor fi fericiți pentru mine, dar, în schimb, au amuțit și au foarte distanți cu Jonathan. După câteva zile mi-au spus că Jonathan se folosește de mine. Altcineva mi-a spus că e suficient de tânăr ca să-mi fie nepot și că am nevoie de tratament. M-a durat mult."

"După asta, am decis să-i scot din viața mea, nu aveam nevoie de negativismul lor"
, a adăugat ea.

Mireasa mai în vârstă decât mama mirelui


În mai 2018, Jonathan a cerut-o în căsătorie, după numai trei luni de relație. "Am fost în al nouălea cer. Știam că e prea devreme, dar făceam 60 de ani și știam că trebuie să-mi trăiesc viața. Am așteptat toată viața mea să-mi întâlnesc sufletul-pereche și îl aveam chiar în fața mea", a povestit Pam.



În aceeași lună, cei doi au călătorit în Minnesota pentru a sărbători căsătoria cu familia lui. "Eram mai în vârstă decât mama lui și tot drumul până acolo m-am frământat. Dar când am ajuns, ea m-a primit cu brațele deschise și a râs de Jonathan că în sfârșit și-a găsit o femeie mai în vârstă", a spus ea.

Citește și: Povestea unei iubiri de o jumătate de veac: „Asta-i fata cu care o să mă însor“. 57 de ani mai târziu...


"De atunci, părinții lui Jonathan au devenit cei mai buni prieteni ai mei. Familia mea îl iubește, de asemenea, iar Ezra chiar îi spune bunicul Jon! Sunt atât de fericită că am avut această șansă cu Jonathan"
, a adăugat Pam.

"Chiar dacă am pierdut niște prieteni pe acest drum, sunt mai fericită ca oricând"
, a declarat bunica îndrăgostită.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod