Povestea unei iubiri de o jumătate de veac: „Asta-i fata cu care o să mă însor“. 57 de ani mai târziu...

Și acum Wayne vede clar, ca în prima zi, momentul în care a zărit-o pe Dorothy într-un pub: de cum a pus ochii pe ea, a știut că va fi femeia vieții lui.

Sunt căsătoriți de 55 de ani și se iubesc de 57 de ani. Au îmbătrânit împreună, dar dragostea lor a devenit mai puternică.

Și acum Wayne vede clar, ca în prima zi, clipa în care a zărit-o pe Dorothy într-un pub: de cum a pus ochii pe ea, a știut că va fi femeia vieții lui. "Am văzut-o pe Dorothy dansând cu prietenele ei la capătul holului și i-am zis amicului care era cu mine: <<Asta-i fata cu care o să mă însor>>. Și 57 de ani mai târziu... am trecut prin toate furtunile împreună și suntem ca-n prima zi", a povestit cu mândrie Wayne.

Cum să nu fie mândru?! Câți oameni se pot mândri cu așa ceva? Din fericire, cineva a aflat povestea lor și a redat-o într-o ședință foto splendidă.

Sujata Setia, fotografă multipremiată și povestitoare talentată din Marea Britanie, deține proiectul foto But Natural Photography.

Recunoscută drept unul dintre fotografii britanici cu cea mai rapidă ascensiune, ea este autoarea unor imagini publicate de titluri renumite, precum Forbes, The Daily Mail, Good Housekeeping Magazine și Country Living Magazine.



Pentru a reda povestea de dragoste a acestui cuplu, a călătorit din Marea Britanie în Perth, Australia, ducând la capătul lumii un costum de nuntă și o rochie de mireasă. Au petrecut împreună două ore de neuitat pe malul Oceanului Indian, iar Sujata spune că a fotografiat două suflete minunate care au mișcat-o.

Când Dorothy a ieșit în rochia de mireasă, ochii lui Wayne au început să sclipească, de parcă 1.000 de becuri s-ar fi aprins în încăpere.

"Sunt fericit să o duc acasă pe această femeie", a spus el. Parcă erau în ziua nunții.

Sujata Setia povestește că a fost impresionată și de momentele în care cei doi stăteau pe plajă, cu valurile oceanului în spate. Îi venea foarte greu să le dea indicații, încât nu mai prididea să-și ceară scuze, pentru că avea senzația că e o intrusă și intervine în clipele lor de bucurie și dragoste sinceră. "Nu conteneau să râdă, a fost ceva cu adevărat magic să-i văd împreună.
Mi-am cerut scuze într-una. Vă jur că n-am zis niciodată de atâtea ori <<scuze>> într-un minut ca în ziua aceea"
, a povestit pentru Bored Panda autoarea imaginilor.

Dar Wayne n-avea nicio problemă. A continuat să-și sărute mireasa pe obraji, asigurând-o pe Sujata: "Nicio grijă. Pot să fac asta toată ziua."

Citește și: #VeștiBune. A construit o bicicletă ca să-și plimbe soția bolnavă de Alzheimer. Nu e asta dragoste adevărată?

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod