Cele mai nebune poze de nuntă: 20 de imagini care te fac să uiți de pandemie

Până se reia sezonul nunților, te poți amuza cu cele mai nonconformiste fotografii făcute la aceste evenimente. O să râzi până uiți de pandemie!
Sunt frumoase fotografiile de nuntă romantice, nimeni nu zice nu! Multe dintre ele sunt memorabile și câștigă premii la concursurile foto. Dar, de regulă, astfel de imagini rămân tributare unor șabloane, iar profesioniștii "le citesc" repede pe cele care nu oferă nimic nou.

Pozele de nuntă amuzante sunt, în schimb, neconvenționale și nu respectă decât o regulă: să te facă să râzi. E o abordare cu care mulți fotografi de nunți ies în evidență.

Blair deLaubenfels, de exemplu, este proprietarul și editorul site-ului World's Best Wedding Photos. Cu 22 de ani de experiență în domeniul fotografiei, el a făcut primii pași în acest sector în 1999 ca fotograf de nunți. În 2006 a lansat platforma Junebug Weddings, pe care a vândut-o unor investitori în 2014.

Recent, deLaubenfels a publicat pe platforma Bored Panda o selecție de poze de nuntă ieșite din tipare, al căror numitor comun este umorul de situație. Fie că sunt spontane sau pregătite, aceste imagini dovedesc că unele dintre cele mai amuzante lucruri se întâmplă la nunți. Până se reia sezonul nunților, ne putem distra cu câteva cadre ieșite din comun, în care nimic nu este așa cum te-ai aștepta.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod