#VeștiBune: Campania Superbet #PariemPeBine continuă. Trei noi spitale au beneficiat de teste și alte mijloace de protecție în contextul coronacrizei

#VeștiBune: Campania Superbet #PariemPeBine continuă. Trei noi spitale au beneficiat de teste și alte mijloace de protecție în contextul coronacrizei

Grupul Superbet continuă să fie alături de cei aflați ȋn linia ȋntâi a luptei împotriva COVID-19 și susține printr-o donație proiectul mai amplu “Împreună Testăm Cadrele Medicale din România”, proiect derulat cu sprijinul Colegiului Medicilor din România și menit să asigure sănătatea cadrelor medicale și a pacienților.
Testele de detecție și de tip RT-PCR achiziționate au ajuns la două spitale din București și din țară - Spitalul de Pneumofiziologie “Marius Nasta”și Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin. 

În cadrul aceleiași campanii #PariemPeBine și de data aceasta cu susținerea INACO - Inițiativa pentru Competitivitate, Superbet a livrat și montat pereți despărțitori la parterul Spitalului Universitar din București pentru a spori siguranța celor care îl tranzitează. 

Continuăm în direcția pe care ne-am ales-o pentru campania #PariemPeBine. Adică, să fim alături de cei care salvează vieți și să-i ajutăm în SuperEforturile pe care le fac. Putem găsi mereu cuvinte frumoase, dar e mai greu să găsim timp pentru a ne arăta recunoștința prin fapte față de ei.
Considerăm că orice ajutor - oricât de mic - poate face diferența, dacă vine la timp și dacă este din suflet
”, a declarat Augusta Dragic, președintele Fundației Superbet.

Donația Superbet este o contribuție financiară și logistică la proiectul “Împreună testăm cadrele medicale din România”, un demers fondat de avocatul Viviana Boțoacă, de Dr. Arhitect Adrian Arendt și de Șerban Georgescu, director Catedra de Studii Asiatice în cadrul Universității Româno Americane. 

Cu ajutorul cetățenilor binevoitori și al companiilor responsabile din țară, continuăm proiectul privind testarea cadrelor medicale din România. În data de 18 mai, 320 de teste au fost donate către Institutul de Pneumologie ‘Marius Nasta’, în vederea testării cadrelor medicale, iar către Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin au fost donate 96 de teste tip RT-PCR  și 120 de teste detectie IgG/IgM Covid19”, a detaliat avocatul Viviana Boțoacă, aflată și ea în prima linie a celor care fac eforturi să fie alături de cadrele medicale. 

Donația este un nou demers din cadrul campaniei #PariemPeBine desfășurată de grupul


Superbet și Fundația Superbet 

Sub umbrela acestei campanii și cu sprijinul INACO - Inițiativa pentru Competitivitate, grupul a donat la începutul lunii mai echipamente de protecție și biocide către 30 de spitale din România din marile orașe ale țării.
Superbet a fost prima companie din industria pariurilor sportive și a jocurilor de cazinou care încă de la începutul coronacrizei a #PariatPeBine și a anunțat o donație de 1.000.000 de lei pentru achiziționarea de echipamente de protecție, atât de necesare profesioniștilor din sistemul sanitar național în noul context medical. 

Întregul demers al grupului este parte integrantă a programului de responsabilitate socială corporativă derulat de Superbet, un brand care e mereu activ și implicat în comunitate prin acțiuni de care beneficiază români din diferite grupe de vârstă și medii sociale.

DESPRE SUPERBET


Fondat în 2008, Superbet este liderul industriei de pariuri sportive și un important contributor la bugetul de stat.
Superbet este prima companie din industria de profil care s-a implicat în lupta împotriva noului coronavirus.
Prin Fundația Superbet, grupul derulează în permanență programe CSR prin care se implică în viața comunității.

Compania susține toate măsurile decise de autorități prin schimbări operaționale, prin care se asigură că angajații și clienții sunt în siguranță și aplică în mod corect măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 în condiții de distanțare socială odată cu reluarea treptată a activității.

Între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din lume. În 2019, Ziarul Financiar a inclus grupul Superbet în Top 10 cele mai valoroase companii românești.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod