cum sa cuceresti barbatul gemeni

Cum să cucerești bărbatul Gemeni. Cele mai bune sfaturi de seducție

Vrei să afli cum să cucerești bărbatul Gemeni fără prea mari eforturi? Iată cele mai bune sfaturi astrologice!

Să cucerești bărbatul Gemeni este o provocare, dar dacă reușești acest lucru, atunci viața ta alături de el va fi una de vis!

Bărbatul Gemeni este o persoană foarte flexibilă atunci când vine vorba de dragoste. Nu va fi niciodată un partener obsesiv, ci va încerca să dea dovadă de cât mai multă înțelegere. De asemenea, este unul dintre cei mai empatici oameni care există pe lume, pentru că întotdeauna va fi acolo când cineva are nevoie. Mereu își va încuraja partenera să treacă peste anumite probleme, o va determina să devină cea mai bună variantă a sa și o va susține să-și îndeplinească visurile. Cu toate acestea, bărbatul Gemeni are și o latură mai puțin plăcută. Este foarte imprevizibil, instabil și are tendința de a renunța sau de a se plictisi destul de ușor într-o relație.

Cum să cucerești bărbatul Gemeni - Flirtează intens


Este esențial să știi să flirtezi pentru a seduce un bărbat din zodia Gemeni. Cu siguranță nu o vei putea face la fel de bine ca și el, dar cu toate acestea trebuie să dai tot ce ai tu mai bun în materie de tehnici de seducție.

Bărbatului din această zodie îi place să se joace, pentru că nu ia dragostea prea în serios, nici măcar atunci când este implicat într-o relație. Din acest motiv, cea mai mare greșeală pe care o poți face cu un bărbat din Gemeni este să fii prea serioasă sau disperată. Dacă nu îi oferi nimic distractiv, nu va fi interesat și își va vedea de drum.

Cum să cucerești bărbatul Gemeni - Creează o atmosferă romantică


Dacă îl inviți la cină la tine acasă, fă-ți timp să creezi o atmosferă romantică, cu lumânări și muzică bună. Chiar dacă acest nativ pare mai degrabă cerebral, el se bucură de romantism din când în când, mai ales când vine sub forma unei surprize. Însă, lucrul important de reținut este că un bărbat din Gemeni are nevoie de varietate. Să nu crezi că dacă cina romantică a ieșit bine va funcționa și a doua oară. El își dorește noutate și aventură. Fii creativă și unică și vei fi recompensată!

Citește și: Compatibilitatea Gemenilor cu fiecare semn zodiacal  

Cum să cucerești bărbatul Gemeni - Fii un bun interlocutor


Bărbatul Gemeni este atras de oamenii la fel de sociabili ca și el.

El este foarte deschis și are un cerc larg de prieteni. Îți va fi mult mai greu să te integrezi în viața lui dacă ești timidă sau anxioasă, dacă nu-ți place să fii înconjurată de oameni și preferi să îți petreci serile acasă citind o carte bună. Trebuie să știi că acestui nativ îi place să se distreze, să cunoască mereu oameni noi și să fie la curent cu ultimele știri și bârfe. Având în vedere acest lucru, va deveni dependent de tine dacă abordezi subiectele de care este interesat în mod deosebit și dacă îl vei hrăni cu cele mai suculente informații.

Cum să cucerești bărbatul Gemeni -  Fii misterioasă


De obicei, atenția bărbatului din zodia Gemeni se îndreaptă automat către femeile care sunt imprevizibile. El crede că o persoană cu un aer misterios este într-adevăr fermecătoare. Când încerci să îl seduci, reține că îi place să fie surprins. O doamnă cu o personalitate schimbătoare îl va face să se îndrăgostească garantat.

Cum să cucerești bărbatul Gemeni - Oferă-i mult spațiu


Bărbatul Gemeni va fugi de orice persoană care crede că îl poate ține legat.

Așadar, pentru a-l cuceri, trebuie să-i oferi mult spațiu. Asta presupune să ai încredere în el, deși nu este un lucru prea ușor. Să fii posesivă și să-l presezi cu privire la viitorul vostru împreună sunt două dintre lucrurile care îl vor determina să te respingă imediat. Evită să dai semne de gelozie sau să pui prea multe întrebări, ci fii înțelegătoare și flexibilă atunci când vrea să schimbe planurile. E un spirit liber și nu se vrea stăpânit vreodată!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Cum să cucerești bărbatul Gemeni - Fă-l să râdă


Nu trebuie să excelezi în toate pentru a atrage un bărbat din zodia Gemeni, dar este foarte important pentru el să ai simțul umorului. În loc să pierzi timpul încercând să îți aranjezi părul și garderoba până la cel mai mic detaliu, concentrează-te pe starea de spirit și pe energia pe care o transmiți. Trimite-i e-mailuri amuzante, păstrează o atmosferă degajată și comportă-te din când în când copilăresc.

Dacă vrei ca un bărbat din zodia Gemeni să se îndrăgostească de tine, umple-i viața de fericire, râsete și distracție.

Cum să cucerești bărbatul Gemeni - Întreabă-l lucruri despre el


Când un bărbat din Gemeni este îndrăgostit în secret, va împărtăși câteva lucruri intime despre el cu persoana iubită. Problema aici este că trebuie să cunoști limita. Nu exagera cu întrebările și nu sări la ceva mult prea personal sau delicat, deoarece nu îi va plăcea deloc. În schimb, poți să-l întrebi despre pasiunile sale sau să dezbateți subiecte actuale, pentru a afla care sunt părerile sale.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod