Compatibilitate

Compatibilitatea Gemenilor cu fiecare semn zodiacal

Gemenii sunt oameni foarte distractivi şi, de obicei, sunt viaţa oricărui grup din care fac parte.
Sunt persoane curioase, vibrante care iubesc viaţa şi exudă fericire. Ele pot fi nestatornice, dar acesta este costul intereselor şi pasiunilor lor. Nativul din Gemeni este grijuliu, fermecător, convingător şi destul de visător. El are nevoie de un partener la fel de profund ca şi el, cu care să împărtăşească dragostea pentru cunoaştere şi conversaţie. Îi plac persoanele care gândesc liber şi care îl respectă. Un Vărsător nu se va teme să îl cunoască în profunzime, stimulându-i în acelaşi timp visul pentru comunicare şi un stil de viaţă relaxat. Gemenii şi Vărsătorul ar forma o pereche de excepţie!

Iată compatibilitatea Gemenilor cu fiecare zodie:

Gemeni şi Berbec

Berbecul şi Gemenii formează un cuplu interesant, care este întotdeauna în oraş, făcând ceva distractiv împreună. Ei sunt opusul cuplului Netflix. Feed-ul lor de Instagram îi face pe oamenii îi exasperează pe cei din jur, dar ei iubesc să trăiască împreună o viaţă activă şi aventuroasă.


Gemeni şi Taur

Un Taur pune preţ pe loialitate şi sensibilitate mai presus de orice, ceea ce sufocă orice nativ din Gemeni. În mor similar, un Taur îl vede pe acesta haotic şi imprevizibil. Cele două semne se strezează reciproc!

Gemeni şi Gemeni

Cuplul va avea probleme, dar toate externe din cauza faptului că nu sunt persoane orientate spre detaliu. Cu toate acestea, relaţia va fi una plină de fericire şi entuziasm, pentru că cei doi vor iubi să aibă alături pe cineva care nu încearcă să îi domine şi controleze.

Gemeni şi Rac  

Racul ţine la viaţa de familie şi pe stabilitatea pe care şi-o construieşte alături de partenerul său, în timp ce Gemenii se dezvoltă fără să aibă nevoie de o fundaţie, ceea ce ar însemna că ar fi blocaţi într-un singur loc prea mult timp. Acest lucru crează o bătălie în cuplul lor, pentru că nu formează o pereche în mod natural. Oricum, lucrurile pot fi cu adevărat speciale tocmai pentru că lucrurile nu funcţionează de la sine între ei.


Gemeni şi Leu

Gemenii şi Leul formează cuplul pe care îl ştii ca fiind cel mai distractiv dintre toate. Întotdeauna îşi fac planuri mari împreună şi se fac să râdă reciproc. Lucrurile mici vor forma fisuri în relaţie pentru că niciun dintre ei nu este prea matur, dar ei se distrează prea mult ca să observe asta.

Gemeni şi Fecioară

Aceste două semne se vor enerva la culme unul pe celălalt. Nativul din Gemeni se va simţi ca şi copilul Fecioarei, iar Fecioara se va simţi ca un părinte arogant al Gemenilor. Relaţia lor de prietenie şi compatibilitatea lor romantică sunt aproape de zero.

Gemeni şi Balanţă

Aceştia doi sunt prieteni foarte buni şi iubiţi extrem de entuziaşti şi fericiţi. Sunt compatibili în mod natural şi le place să îşi petreacă timpul în acelaşi mod, în jurul oamenilor, distrându-se. Ei formează un cuplu foarte sociabil la care alte perechi aspiră.

Gemeni şi Scorpion

Aceste două semne sunt atât de asemănătoare încât nu pot funcţiona împreună. Fiecare dintre cei doi poate fi cu adevărat încăpăţânat şi rece.
Ei nu cred niciodată că sunt în neregulă şi se luptă să aibă dreptate mereu. Luptele şi certurile lor sunt întotdeauna foarte intense. Fiecare are limba ascuţită şi tinde să spună lucruri pe care le regretă mai târziu.

Gemeni şi Săgetător

Cei doi se îndrăgostesc foarte pătimaş unul de celălalt. Este dragostea pe care nu o vor uita niciodată în viaţa lor. Deşi începe ca o relaţie sănătoasă în care totul este echilibrat şi reciproc, Săgetătorul va începe să devină prea sentimental cu nativul din Gemeni, iar acesta are tendinţa de a-l opri, provocându-i resentimente. Ei se despart, însă, respectându-se unul pe celălalt, însă pentru Săgetător va fi cea mai mare dramă din viaţa lui.

Gemeni şi Capricorn

Acest cuplu poate funcţiona chiar dacă lucrurile nu vin chiar natural pentru el. Gemenii pot scoate Capricornul din cochilia lui conservatoare, iar Capricornul poate să îi ofere nativului din Gemeni o bază pentru a putea evolua cu adevărat. Atât timp cât sunt răbdători unul cu celălalt privitor la diferenţele dintre ei, pot forma un cuplu grozav.


Gemeni şi Vărsător

Cei doi pot fi prieteni mai buni decât iubiţi, dar se înţeleg de minune oricum. Sunt amândoi persoane entuziaste cărora le place să exploreze tot ce e nou. Ei conversează non-stop şi reuşesc să menţină viu interesul unul altuia constant, ceea ce îi face să fie un cuplu foarte pasional.

Gemeni şi Peşti

Cei doi se echilibrează foarte bine. În timp ce nativul din Peşti este foarte sentimental şi profund, un nativ din Gemeni este foarte plin de compasiune, înţelegându-i nevoile. Peştii nu au nicio jenă în a arăta cine sunt şi ce simt cu adevărat, în timp de Gemenii tind să joace rolul celor de care au nevoie şi care îi face să pară că alegerile lor sunt logice. Ei găsesc unul în celălalt tot ce au nevoie.
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod