Eşti strângătoare sau cheltui tot? Relaţia ta cu banii în funcţie de zodie

Modul în care îţi gestionezi banii, dacă eşti cheltuitoare sau strângătoare, depinde în mare măsură de personalitatea ta, care este influenţată de semnul zodiacal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cumpărătoarea impulsivă.

Berbecul nu pune accent pe bani sau pe bunurile materiale, însă acest semn zodiacal nu poate spune nu atunci când trece pe lângă o vitrină pe care scrie mare şi cu roşu: REDUCERI. Nu poate ignora nici anunţurile online în care apar promoţii diverse. El ajunge să cumpere impulsiv lucruri pe care nu le foloseşte şi de care nu are nevoie, făcându-i în acelaşi timp o gaură în buzunare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cheltuitoarea relaxată.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au cea mai echilibrată abordare cu privire la bani dintre toate zodiile. Ele nu fac achiziţii inutile şi sunt bucuroase atunci să renunţe la câteva mofturi pentru a-şi îndeplini ţelurile. Cu toate acestea, ele nu uită să se răsfeţe din când în când cu economiile câştigate din greu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cumpărătoarea periculoasă.

Gemenii cheltuiesc bani pe care nu îi au, dar îşi recapătă repede pierderile prin scheme spontane de a câştiga din nou. Apoi, din nou începe să cheltuie fără măsură şi impulsiv, învârtindu-se constant în cerc. Aceştia îl întrec pe nativul din Berbec, care măcar cumpără dacă are cu ce.  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Furnizoarea de încredere.

Fiind semnul familiei, Racul asigură stabilitatea financiară a acesteia. Planificarea pe viitor şi investiţiile înţelepte reprezintă strategia prin care el reuşeşte să treacă prin momente dificile. Poate avea grijă cu uşurinţă de câţiva alţi oameni pentru că e foarte raţional în ceea ce priveşte banii. În cele mai multe cazuri, el este primul din grupul său de prieteni care îşi achiziţionează o locuinţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dăruitoarea generoasă.

Leul apreciază cele mai frumoase lucruri din viaţă şi are o înclinaţie evidentă şi spontană pentru ele. De asemenea, îi place să facă gesturi generoase şi, de multe ori, nu ezită să cumpere un cadou foarte scump pentru ziua de naştere a unui prieten.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Strângătoarea conştiincioasă.

Fecioara este un semn pragmatic şi gândeşte în perspectivă, de aceea reuşeşte să se ocupe de toate situaţiile imprevizibile cu atitudinea sa frugală. Chiar dacă nu are cel mai profitabil job, munceşte din greu şi trăieşte modest, reuşind să îşi umple contul bancar în mod considerabil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dependenta de lux.

Balanţa nu e atât de darnică precum Leul, dar are aceeaşi plăcere pentru viaţa bună şi se bucură de vinuri fine, destinaţii exotice şi zile la spa-uri de lux. Ea e dispusă să investească într-un stil de viaţă la modă, chiar dacă asta presupune renunţarea la alte nevoi de bază. Şi toate astea pentru a-şi susţine gusturile rafinate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Investitoarea inteligentă.

Scorpionul are un simţ al afacerii bine dezvoltat şi pot vedea ce e profitabil şi ce nu de la mare distanţă. Nu e niciodată luat prin surprindere de eşecuri financiare deoarece are întotdeauna un plan de rezervă. Aşteaptă cu răbdare o bună ocazie de a interveni şi apoi se implică imediat, profitând de avantajele afacerii pe termen lung.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Jucătoarea prea încrezătoare.

Săgetătorul nu gândeşte prea mult înainte de a se arunca cu capul înainte şi de a-şi arunca banii pe aventuri interesante şi experienţe aventuroase, iar abia mai târziu va realiza că a cheltuit tot. El nu se îngrijorează că va ajunge la sapă de lemn pentru că ştie să transforme o situaţie nefavorabilă într-una în beneficiul lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Zgârcita ambiţioasă.

Nu pui preţ prea mult pe mofturile personale, pentru că eşti prea ocupată să ai grijă de cariera ta prin natura competitivă şi prin capacitatea de a face eforturi insuportabile pentru a-ţi atinge obiectivele. Din moment ce eşti atât de strângătoare prin alegerile pe care le faci, vei ajunge să economiseşti o mulţime de bani şi să câştigi din ce în ce mai mulţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Omenoasa inconsecventă.

Vărsătorul nu este foarte consecvent în ceea ce priveşte gestionarea banilor. Pe de o parte, îi place să susţină cauze importante şi să facă donaţii regulate, pe de altă parte acesta cheltuie mult prea mulţi bani pe lucruri de care nu are nevoie cu adevărat. Din această cauză, îi rămân prea puţini pentru a duce un trai decent. Şocul îl motivează apoi să iasă din această situaţie, până când obţine suficient cât să înceapă din nou să cheltuiască, aşa că ciclul se repetă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Finanţatoarea caritabilă.

Peştii nu pot suporta să vadă oameni care au nevoie de ajutor. Ei vor dona ce au şi chiar mai mult de fiecare dată când citesc o poveste tragică despre un copil care are nevoie de finanţare pentru tratamentul său. Ei face lumea un loc mai bun, chiar dacă trebuie să moară de foame pentru a aduce un zâmbet pe faţa altcuiva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod