Cât de arogante sunt zodiile. Află pe cine să ocoleşti!

Cu toţii avem în jur cel puţin o persoană care crede că lumea se învârte în jurul ei. Horoscopul poate indica nivelul de egoism al fiecărei zodii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte greu ca un Berbec să ia în considerare o altă persoană.

Nu se întâmplă asta pentru că nu îi pasă, ci pentru că nu se poate ocupa de sentimente şi de lucrurile care l-au determinat să fie insensibil. E prea ocupat să aibă grijă de alţi oameni şi nu îşi dă seama atunci când cineva are nevoie de ajutor. Dacă i se cere ajutorul, el va fi acolo, dar trebuie să îi spui direct pentru că nu e deloc un semn intuitiv. Nerăbdarea şi egoismul de care dă dovadă îl face să pară foarte arogant.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul nu crede în compromis.

El crede că are întotdeauna dreptate şi este egoist până la punctul în care ingoră complet nevoile şi sentimentele celorlalţi. Problemele lui sunt mai importante decât orice altceva şi ar trebui tratate primele, chiar dacă ale altora sunt mult mai urgente. Persoanele din această zodie pot fi atât de egoiste încât cei din jur le vor cataloga drept nesăbuite şi dure.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt în egală măsură şi aroganţi şi egoişti.

Acestea ies la iveală mai ales din discursurile lor, deoarecere adoră să vorbească despre ei înşişi şi le place să audă că se vorbeşte despre ei, în moduri pozitive desigur. Cel mai bun lucru este că au un simţ al umorului dezvoltat la adresa lor, aşa că atunci când sunt aroganţi, nu sunt prea serioşi. Ei pot râde de propria lor persoană şi nu sunt deranjaţi şi de alte glume despre ei.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte sensibil, dar nu crede că sentimentele lui sunt mai importante decât ale altcuiva.

El este un semn foarte iubitor şi protector şi are tendinţa de a pune nevoile celorlalţi deasupra propriilor nevoi. Când face ceva pentru binele unei persoane, el nu aşteaptă nimic în schimb. Nu face lucruri pentru a fi lăudar sau recompensat, ci pentru că aşa trebuie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu e de mirare ca Leul să ocupe prima poziţie în topul celor mai arogante zodii.

El este plin de sine şi de-a dreptul încrezut, dar este şi foarte carismatic, altfel nu ar avea atât de mulţi fani, adepţi şi prieteni. Ego-ul Leului e atât de mare încât poate provoca, în realitate, unele blocaje în drumul lui spre succes. Odată ce i-a intrat o idee în cap, e greu să îl faci să se răzgândească. El crede că are dreptate în legătură cu orice, chiar şi cu acele lucruri care au legătură cu alte persoane decât el. Cel mai mare factor care îl determină să fie aşa este aroganţa lui. Eu nu crede ceva despre ceva, el ştie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara le ştie pe toate cel mai bine şi este întruchiparea perfecţiunii, deci nu e deloc surprinzător faptul că poate fi incredibil de încrezută.

Ea ştie că are dreptate şi nu vrea să asculte nimic şi pe nimeni. Vrea ca lumea să ştie cât e de genială, creativă şi minunată. Pe de altă parte, trăsăturile care o fac să pară egoistă se pot întoarce împotriva ei pentru că va începe să creadă că nu e chiar perfectă şi nu ştie chiar totul. Poate fi dificil pentru ea. Din fericire, indiferent cât de arogantă sau încrezută ar fi, ea va face mereu tot ce poate pentru a ajuta pe cineva sau pentru a rezolva o problemă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este egoistă prin modul în care încearcă mereu să se îmbunătăţească şi nu e niciodată mulţumită de ea.

Ea ştie că are nişte calităţi admirabile, dar există întotdeauna loc de mai bine şi vrea să evolueze în continuu. E foarte pricepută în a vedea lucrurile din toate punctele de vedere, nu numai pe ale lor, ci chiar să încerce să ia în considerare alţi oameni şi efectele pe care deciziile lor le vor avea asupra lor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul nu se numără printre cele mai arogante semne zodiacale, dar el poate deveni aşa atunci când se simte pierdut sau trădat.

Dacă îl faci să îşi piardă încrederea în tine, atunci înseamnă că ai declanşat o avalanşp de răzbunări şi repercusiuni. El simte că e de datoria lui să facă dreptate dacă s-a produs o greşeală la adresa lui. În cazul în care un coleg sau partenerul de viaţă îl înşală, el va deveni obsedat de răzbunare şi va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i da o lecţie.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Unul dintre motivele pentru care Săgetătorul vrea să cunoască lumea este pentru că el e convins că ea se învârte în jurul lui.

El este fermecător, curios şi optimist. Totuşi, problema apare din cauza faptului că el crede că şarmul lui compensează părţile lui mai puţin bune, cum ar fi egoismul şi vanitatea. El crede că toată lumea ar trebui să îl ia drept exemplu şi nu înţelege de ce oamenii daau greş uneori. Săgetătorul este cel mai fericit atunci când pretinde că teoriile lui sunt infailibile pentru că este sigur că cei din jurul lui sunt la fel de entuziasmaţi ca şi el la auzul lor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este prea înţelept şi practic pentru a fi arogant.

El înţelege cum funcţionează lumea şi nu crede că nevoile lui sunt mai importante decât cele ale altora. El pune accent pe munca şi pe obiectivele lui, iar ambiţia lui poate fi confundată uneori cu egoismul. Capricornul vrea să facă ceva de care lumea să se bucure şi să beneficieze, nu numai el. Este vorba de o lume mai bună pentru el!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este surprinzător de egoist.

El nu se poate ocupa de ceea e simt ceilalţi, dar e o tragedie dacă îl răneşti cu ceva şi nu încerci imediat să îl ajuţi. E un ascultător bun, dar atât de încăpăţânat încât poate fi inutil să încerci să îi schimbi modul de gândire. Dacă are o explozie creativă şi lucrează la ceva important pentru el, cu siguranţă nu vei reuşi să îl faci să te asculte sau să te ajute. Ce face el e cel mai important lucru, chiar dacă ceea ce faci tu poate îl întrece.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt prea dezinteresaţi pentru a fi egoişti.

Ei sunt uşor de influenţat şi foarte iertători, astfel încât tind să pună pe alţii pe o poziţie mai bună decât propria lor persoană. Sunt foarte intuitivi şi asta îi ajută să ştie exact ce are nevoie altcineva. Peştii sunt amabili, plin de compasiune şi rareori se pun pe primul loc. Nu ar face niciodată nimic care să rănească pe cineva, chiar dacă ei au fost răniţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod