Ce preţuieşti cel mai mult în viaţă, în funcţie de zodia ta

Fie că este vorba de o calitate sau de un sentiment, există întotdeauna ceva important pentru fiecare dintre noi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul pune preţ pe experienţă.

Nu ar putea fi niciodată un lider mare şi important dacă nu ar avea experienţă de viaţă care să îl ajute să îşi susţină ideile şi deciziile, iar asta o ştie foarte bine. El este cel mai mare dascăl al său, pentru că nu există o lecţie mai bună decât cea pe care o învaţă din propriile încercări şi greşeli.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul pune preţ pe ceea ce are de oferit o viaţă de lux.

Îi plac lucrurile rafinate şi scumpe şi se nu va ruşina să recunoască acest lucru. El vrea ceea ce vrea şi va munci din greu pentru a obţine tot ce visează. Preţuieşte lucrurile materiale, confortul şi statutul pe care acestea i le poate oferi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii preţuiesc libertatea.

Atât timp cât au opţiunea de a căuta aventură cât de des le place, ei au tot ce au nevoie pentru a fi fericiţi, foarte fericiţi. Ei cred că toată lumea ar trebui să poată trăi liber şi fără limite, de aceea cred în puterea exemplului şi îşi urmează calea fără a-i păsa de norme şi standarde.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul preţuieşte dragostea.

Sentimentele sunt cele care îi conduc de cele mai multe ori deciziile în viaţă. Indiferent dacă este romantică sau platonică, iubirea îi oferă speranţă, sens şi lumină, chiar şi în cea mai întunecată zi din viaţa lor. Nu ar putea trăi fără fluturi în stomac, fără afecţiuneşi grijă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul preţuieşte onestitatea.

De aici porneşte încrederea şi respectul care ar trebui să fie de nelipsit din orice tip de relaţie, aşa că se aşteaptă ca alţii să îl trateze cu aceleaşi valori cu care el îi tratează pe toţi ceilalţi. Cel mai rău lucru pe care poţi să i-l faci unui Leu este să îl minţi. Aici intervine orgoliul cu care este înzestrat şi nu ar putea accepta în jurul lui oameni care nu sunt sinceri cu el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativa din Fecioara apreciază pacea şi încearcă să păstreaze oamenii uniţi.

Ea promovează grija oamenilor în toate aspectele vieţii lor. Ea crede că pacea şi liniştea vin de la oamenii care pot trăi liber. Dacă ar fi după ea, oamenii ar trebui să se concentreze doar pe viaţa lor, fără să lezeze prin asta viaţa celorlalţi din jur.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa preţuieşte fericirea.

Fără fericire şi bucuria vieţii nu există niciun sens sau un scop. Ea crede că scopul vieţii este să profite din plin de ea şi să se bucure de ea însăşi, făcând tot ce îi stă în putinţă pentru a se asigura că e cu adevărat fericită. Poate fi catalogată uneori ca fiind egoistă, însă de cele mai multe ori acest principiu după care îşi ghidează viaţa este unul foarte sănătos.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul pune preţ pe succes, în orice sens al cuvântului.

La finalul zilei, el vrea să aibă ceva de care să se mândrească şi pentru care să poată spune că a muncit din greu. El refuză să accepte orice lucru pe care îl consideră prea uşor, prea neimportant, de-a gata sau inutil. Ambiţia lui nu are cum să treacă neobservată.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul pune preţ pe loialitate.

El este foarte deschis şi se bucură de schimbare, dar nu şi în cazul în care se produce o schimbare în caracterul sau atitudinea unei persoane dragi. Când nu mai e nimic de oferit, Săgetătorul va avea întotdeauna loialitatea sa pe care se poate baza oricând.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul pune preţ pe stabilitate.

Cu o bază solidă, construită prin multă muncă şi determinare, el nu întâmpină nicio problemă în a depăşi orice provocare sau obstacol întâlnit pe drum. El este încrezător când ştie că are un scop precis pe care trebuie să îl atingă în cele din urmă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul preţuieşte aventura şi abilitatea de a explora atât viaţa, cât şi lumea.

El crede că este foarte important să se scufunde în multe lucruri diferite, să exploreze, să cunoască lucruri noi tot timpul pentru a evolua ca persoană. Consideră că dacă stă pe loc, viaţa lui va fi mizeră şi plictisitoare.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii apreciază siguranţa şi oamenii care îi fac să se simtă suficient de confortabil cât să fie ei înşişi şi să se poarte ca atare.

Ei caută oameni care le oferă sprijin şi acceptare, calităţi pe care şi ei, la rândul lor, le oferă celorlalţi la schimb.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod