Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna aceasta, ai putea fi ghidată de sentimente, ceea ce nu e tocmai bine de fiecare dată.

E posibil să te îndrăgosteşti de persoana greşită, cu toate că cei din jur te avertizează asupra acestui lucru. Se pare că preferi să dai singură cu capul de probleme, decât să eviţi un eşec amoros ascultând de sfaturile pe care le primeşti. Nici dacă eşti implicată într-o relaţie, situaţia nu va fi prea roz în luna august, mai ales dacă e vorba de o relaţie deja de lungă durată. Orgoliile ies la iveală, iar scânteile nu vor întârzia să apară. Se pare că niciunul dintre voi nu mai este dispus să facă compromisuri!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Simţi că lucrurile decurg într-un ritm prea alert în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală în luna august.

Dacă ai o relaţie de lungă durată, e posibil ca insistenţele partenerului de viaţă să te sperie. Asta nu înseamnă că nu te vezi alături de el la bătrâneţe, doar că ai mai vrea să copilăreşti puţin. Dacă eşti singură, te bucuri de această libertate mai mult decât oricând şi trăieşti clipa ca şi când ar fi ultima. Poate presimţi că se va întâmpla ceva, însă nu te gândi la rău, poate că vei cunoaşte pe cineva în viitorul apropiat şi poate că acela va fi alesul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Începi luna în forţă, iar lucrurile par să meargă foarte bine pentru tine pe plan amoros.

Dacă eşti singură, ai toate şansele ca la un eveniment la care eşti nevoită să participi să cunoşti o persoană care îţi va da viaţa peste cap, în sensul bun. Dacă eşti implicată într-o relaţie seriosă, nu vei avea parte de prea multă linişte pentru că vei primi multe reproşuri din partea partenerului. Cu toate că i-ai greşit cu mult timp în urmă, se pare că acesta nu a reuşit nici acum să treacă peste dezamăgirile produse.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta va ieşi la iveală o oarecare disperare a ta în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

Se pare că nu mai vrei să fii singură şi accepţi orice doar de dragul de a avea pe cineva lângă tine. Din această cauză, poţi provoca anumite neplăceri celorlalţi sau, mai ales, să te bagi în relaţia altcuiva. Încearcă să fii cât de corectă şi responsabilă poţi, dar şi să asculţi de sfaturile prietenilor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu îţi mai poţi ţine gelozia sub control luna aceasta.

Din această cauză vor apărea o mulţime de probleme şi multă tensiune în viaţa de cuplu. Partea enervantă pentru partenerul tău de viaţă este faptul că toate acuzaţiile tale sunt pe nedrept, fără să ai nici cel mai mic motiv de a fi posesivă. Cu toate că acesta este stilul tău şi el ştie foarte bine asta, acum exagerezi mai tare decât oricând. Nu va mai rezista prea mult într-o astfel de atmosferă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna august vine cu mult aşteptata relaxare pentru tine în ceea ce priveşte viaţa de cuplu.

Dacă în mod normal eşti foarte stresată de tot ce se întâmplă, acum lucrurile se schimbă în bine datorită concediului sau a vacanţei. Faptul că tu şi partenerul de viaţă vă deconectaţi de la rutina de zi cu zi vă ajută să vă apropiaţi şi să resudaţi legătura dintre voi. Astfel de momente trebuie să existe cel puţin de două ori pe an, altfel relaţia voastră intensă nu ar rezista.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se apropie concediul sau vacanţa şi eşti foarte fericită că vei putea uita de muncă sau de examene.

Datorită acestei pauze vei reuşi să te apropii mai mult de persoana iubită, pentru că mintea îţi este goală şi îţi poţi canaliza întreaga energie către ea. Dacă eşti singură e rost de multă distracţie în această perioadă, cu toate că nu te poţi plânge de lipsa ei în mod normal. Nu vrei să te implici în nicio relaţie, ci doar să profiţi la maximum de libertate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o duci prea bine pe plan personal, iar luna aceasta ai putea trece printr-o decepţie amoroasă.

Cumpene sunt peste tot în jurul tău, mai ales dacă eşti căsătorită sau eşti implicată într-o relaţie de lungă durată. Din păcate, cel mai probabil se anunţă un divorţ sau o dezpărţire cu scântei. Dacă motivul separării este unul grav, nu lăsa obişnuinţa să te întoarcă din drum şi nu te lăsa convinsă de o împăcare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna august va fi agitată pentru că vrei să laşi lucrurile în regulă la locul de muncă, iar asta îţi poate cauza pe plan personal.

Se anunţă o perioadă de odihnă, aşa că eşti extrem de stresată să rezolvi tot ce ai. Partenerul de viaţă nu pare să te înţeleagă, să te ajute sau să te susţină, fapt pentru care relaţia dintre voi se va deteriora când trebuia să fie exact invers. Încearcă să nu pui chiar totul la suflet şi să îţi urmăreşti interesul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta va fi extrem de liniştită pentru tine.

Responsabil pentru asta ar putea fi o vacanţă sau o surpriză din partea partenerului de viaţă. Acesta se va dovedi a fi extrem de romantic cu tine, atât de mult încât eşti tentată să te întrebi oare ce ai făcut să meriţi asta sau oare cu ce ţi-a greşit. În orice caz, ia lucrurile aşa cum ţi se dau şi bucură-te de ele!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

August va fi o lună în care ai parte de mai multă acţiune decât oricând, mai ales dacă eşti singură.

Eşti pusă pe distracţie, glume şi aventură, iar şarmului tău nu îi poate rezista nimeni. Ai o mulţime de admiratori, însă încă nu eşti pregătită să te legi la cap. Vrei să mai copilăreşti, iar asta nu e un lucru rău atât timp cât ştii ce vrei de la viaţă şi ştii când să te opreşti. Dacă eşti implicată într-o relaţie, ai grijă la flirtul cu alţi bărbaţi, ţi-ar putea crea neplăceri.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această lună vei fi uşor demoralizată de acţiunile partenerului de viaţă care nu vor fi deloc pe placul tău.

Cu toate că îl cunoşti destul de bine şi ştii la ce să te aştepţi întotdeauna din partea lui, încă încerci să îl schimbi şi să ăl transformi în cine vrei tu să fie. Din păcate, acest lucru nu îţi poate aduce decât dezamăgire. Dacă mergeţi la terapie de cuplu o să îţi spună că trebuie să înveţi să accepţi lucrurile şi oamenii aşa cum sunt. Doar aşa vei fi fericită!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod