Horoscop. Cum stai cu banii în luna august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai impresia că stai pe loc deja de ceva vreme atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar.

Vrei să faci o schimbare, însă îţi este mult prea frică să faci primul pas spre ea. Nu se poate spune că o duci rău, de aceea nu te grăbi să iei decizii pe care ai putea să le regreţi ulterior. Dacă ai ceva în plan de multă vreme şi ai cercetat bine terenul, atunci poţi trece la acţiune sub îndemnul şi încurajările celor dragi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta, cel mai probabil vei fi împinsă de la spate să faci unele lucruri.

Chiar dacă nu te simţi în largul tău şi îţi este teamă că vei da greş, este foarte important să încerci şi să înveţi din tot ce experimentezi pentru prima oară. Situaţia ta financiară nu este una deloc îngrijorătoare, însă te vei bucura enorm dacă vei câştiga bani în plus din lucruri în care nu credeai. Ascultă de cei din jur mai mult şi vei fi surprinsă plăcut.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna august vine cu provocări mari pentru tine în ceea ce priveşte situaţia ta financiară.

E drept că nu eşti adepta schimbărilor şi nu îţi place să ieşi din zona ta de confort, însă acum e mult prea tentant ca să nu accepţi. Cel mai probabil este vorba de un proiect din care nici nu sperai să faci parte, însă cu siguranţă îţi doreai în secret. Acum este şansa ta să te remarci şi să dai tot ce ai tu mai bun!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu stai prea bine cu banii luna aceasta, pentru că vei avea parte de cheltuieli neprevăzute.

E drept că nu totul depinde de tine, însă nu ar strica să faci mai multe economii în viitor. Astfel, ai putea fi pregătită mai bine pentru situaţii de acest gen. Un eveniment nu neapărat neplăcut te pune la cheltuială fără să îţi doreşti acest lucru, însă la care eşti nevoită să participi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să nu mai pui atât de mare accent pe lucrurile materiale, cu toate că imaginea contează foarte mult pentru tine.

Cheltuieşti o mulţime de bani pe haine, accesorii şi gageturi şi vrei întotdeauna să fii în pas cu moda şi să ieşi în faţă. Luna august va veni cu o lecţie pentru tine, una care te va învăţa că alte lucruri sunt mult mai importante în viaţă. Bunăstarea celor dragi şi sănătatea sunt cele pe care le vei aprecia mai mult la finalul acestei luni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai rău cu banii, însă nici bine.

Cu toate că eşti mulţumită de banii pe care îi câştigi şi te descurci destul de bine cu ei, îţi pică prost atunci când auzi de la cei din jur că nu eşti situată prea bine pe acest plan. Reproşurile partenerului ar putea să îţi lase un gust amanr luna aceasta, dar asta va afecta relaţia voastră, şi nicidecum alegerile viitoare privitoare la carieră. E momentul să te faci mai mult respectată!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă să nu aduci nimănui reproşuri cu privire la bani în această lună, chiar dacă situaţia ta financiară este una foarte bună.

Faptul că te descurci bine şi ai o carieră reuşită nu îţi dă dreptul să îi tratezi pe cei din jurul tău cu superioritate. Indiferent dacă este vorba de o persoană apropiată sau nu, cert este că nu te poţi băga în viaţa ei şi nu ai dreptul să îi dictezi alegerile. Mai mult decât atât, nu te folosi de acest aspect pentru a te răzbuna!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna august vine cu un eveniment major pentru tine care implică multe cheltuieli.

Ce-i drept, le vei face cu drag şi pasiune, însă tot te vei gândi şi vei regreta uneori atunci când vezi că banii se împuţinează. Cel mai probabil este vorba de propria nuntă, de un botez sau de orice astfel de eveniment de familie. Cu toate acestea, atunci când vei vedea rezultatele, vei fi mulţumită de deciziile luate şi de ce a ieşit doar cu ajutorul creativităţii tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta ar trebui să te axezi mai mult pe pasiunile tale, chiar şi pe cele mai ascunse.

Fie că ai nevoie de bani sau nu în acest moment, nu ar strica să îţi duci hobby-urile la un alt nivel. Se anunţă vremuri grele, aşa că nu strică să îţi pui deoparte ceva economii. Din fericire, ai parte de suportul celor dragi, iar timpul îţi permite să faci şi altceva în afară de jobul actual. Profită de aceste conjuncturi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele sunt de partea ta în această lună şi îţi călăuzesc paşii în ceea ce priveşte anumite decizii profesionale.

Vei dobândi mai mult curaj în aceste zile şi vei cere, cel mai probabil, o mărire de salariu ori o funcţie mai pe placul tău. Ai evoluat mult în ultima perioadă, eşti conştientă de acest lucru şi, de asemenea, şi cei din jurul tău. Cere ceea ce meriţi şi ţi se va da!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să eviţi pe cât posibil să ai de-a face cu actele sau cu orice document oficial în această lună.

Mintea ta nu este prea limpede, iar oboseala acumulată îţi poate afecta în mod negativ deciziile. Dacă acţionezi impulsiv, există riscul să pierzi o sumă de bani de care depinzi. Nu risca nimic, ci păstrează-ţi banii în siguranţă cel puţin pe parcursul acestei perioade.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Instabilitatea de care dai dovadă în ceea ce priveşte activitatea ta profesională îţi poate aduce bile negre în această lună.

Partea proastă este că pe lângă faptul că îi faci pe cei din jurul tău să nu se poată baza pe tine, există riscul să pierzi bani prin scăderea salariului sau prin ratarea unor proiecte bănoase. Atenţia şi responsabilitatea sunt extrem de importante în jobu-ul tău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod