În ce te vei reîncarna într-o viaţă viitoare, în funcţie de zodie

Nu toată lumea crede în reîncarnare, dar dacă acest lucru s-ar întâmpla, tu ce ai fi într-o viaţă viitoare?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este rapid, foarte rapid. Îi plac provocările de orice fel, fizice sau sentimentale.

Este cel mai rapid semn al zodiacului pe care nu îl vezi niciodată când vine şi mereu te ia prin surprindere. De aceea, în viitoarea lui viaţă se va reîncerca în jaguar. Jaguarii sunt rapizi şi iubesc să se ascundă în diferite locuri din junglă pentru a vâna cât mai eficient prada.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este demn de încredere, fiabil şi robust, exact ca o canapea.

De aceea, în viitoarea lui viaţă se va reîncarna în canapeaua veche a bunicii sale. Canapeaua bunicii poate fi una dintre cele mai loiale şi mai fiabile lucruri din viaţa lui. În viaţa lui viaţă se vor întâmpla o mulţime de lucruri, însă nimic fără dragoste şi afecţiune.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii ar putea fi singura zodie care s-ar reîncarca din nou în om.

Ei vor ajunge chiar să-şi clădească propria familie. Dar, karma lor este să înţeleagă călătoria sălbatică pe care trebuie s-o facă alţii în această viaţă. Pentru asta, au nevoie de multă energie, pentru că doar aşa pot reuşi să îşi construiască relaţii durabile şi adevărate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este un amalgam de emoţii intense, iar schimbările de dispoziţie nu sunt deloc ieşite din comun pentru el.

El se va reîncarca într-un inel de dispoziţii, acela care îţi arată starea de spirit. E suficient să îl pui sub presiune şi îşi va schimba culoarea în câteva secunde. Va fi mic şi abia vizibil, dar va fi foarte apreciat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se va reîncarca în flori scumpe.

Florile au aceeaşi frumuseţe, adoraţie şi valoare ca şi el şi adoră să le posede pe toate. O mulţime de oameni îl vor iubi şi în viaţa lui viitoare. Destul cât să-şi cheltuiască banii pentru el şi să aibă grijă de el, chiar dacă ştiu că florile au o durată scurtă de viaţă, de ordinul zilelor sau câtorva săptămâni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara se va reîncarca într-un registru legislativ cu foi galbene, pe care obişnuiai să scrii când erai copil.

Fecioara are tendinţa de a fi practică, analitică şi modestă. Aceste carneţele sunt practice, aşa că sunt utilizate pentru a scrie notiţe sau de a face analize extinse. Este posibil ca acestea să nu fie cele mai frumoase obiecte, dar sunt cu siguranţă foarte necesare pentru o mulţime de oameni. Fecioara va călători destul de mult în viaţa ei viitoare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa, fiind atât de corectă, va reveni ca om în viaţa ei viitoare.

Va fi un judecător, ca să fim mai precişi. Acest lucru se datorează capacităţii lor de a asculta şi de a înţelege toate părţile unei poveşti. Ea este, de asemenea, extrem de preocupată de corectitudine. Deci, dacă nu se va reîncarca în om în viaţa ei viitoare, cel mai probabil va fi o ciocănitoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte veninos deja din această viaţă.

Aşadar, aproape toţi aceşti nativi se vor reîncarna într-o sticlă sau un borcan cu otravă. Cu toate acestea, unii pot reveni într-o viaţă viitoare şi sub forma unei catifele roşii sau sub forma unei brioşe cu glazură de culoare albastru închis.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul se va reîncarna în animalul preferat din copilărie, adică un cal.

El este independent, iubitor şi plin de energie. Va petrece următoarea lui viaţă într-o zonă rurală, departe de zbuciumul oraşului. Poate că va participa la curse de care acest semn este deja pasionat şi la care câştigă numeroase premii. Poate, chiar, se va produce propriul lui film numit după el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu toate lumea este înnebunită după brânza de capră, dar există o mulţime de oameni care o iubesc.

Capricornul se va reîncarca în această brânză. Pentru că este tradiţională şi pentru că nu se va schimba niciodată. Important este să stangneze pentru o perioadă lungă de timp.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul va ajunge să îi inspire pe cei mici să devină biologi marini.

O să facă asta în viitoarea lui viaţă reîncarnându-se într-un acvariu. Acest lucru este posibil pentru că el îşi trăieşte viaţa ca fiind un om expansiv şi rece. El este profund şi îi captează pe ceilalţi cu toate lucrurile exotice pe care le deţine şi le are de arătat. Puţine lucruri pot fi mai exotice decât un acvariu frumos, plin de viaţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Simbolul acestei zodii este dat de doi peşti, împletiţi, dar care înoată în direcţii opuse.

Cu toate acestea, peştii ajung să fie prinşi de o plasă. Nici unul dintre ei nu poate găsi o rută de evacuare, de aceea până la urmă ajung tot în farfurie. Aşadar, în viaţa lor viitoare vor fi aşezaţi pe o farfurie pentru consumul altora. Cel mai probabil, inundat de un sos delicios în cele mai bune restaurante.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod