Cât sunt de dispuse zodiile să ofere o a doua şansă

Recunoaşte că tu îţi doreşti o a doua şansă, dar nu bagi mâna în foc că ai şi oferi-o. Iată ce zodii iartă mai uşor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Un Berbec este temperamental şi va exploda la început.

Să nu te ia prin surprindere o palmă, pentru că el este destul de agresiv. E probabil acel gen de om cu care nu e bine să te pui, deci dacă ai făcut o greşeală, asumă-ţi şi descurcă-te cu mânia ei temporară. Cu toate acestea, el ţine foarte mult la prietenii şi la relaţii în general. După ce se calmează, va vedea că scuzele tale sunt sincere. Trebuie doar să îi dai puţin timp.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Probabil ai văzut că Taurul nu iartă şi nu ar trebui să speri că pe tine te-ar trata altfel.

Taurul dispreţuieşte toate lucrurile complicate şi refuză să ofere o a doua şansă. Este mult mai uşor pentru el aşa. Poate că e mai bine să pleci din calea lui când încă eşti întreg.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt imprevizibili atunci când vine vorba de a oferi o a doua şansă.

Ei sunt cunoscuţi pentru că au două feţe, aşa că nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. Totul depinde de situaţie şi de starea de spirit pe care o are. Ar trebui să te asiguri că atunci când le dai o veste proastă ei să fie într-o dispoziţie bună. Şi chiar dacă spun că te iartă, fii atent, îţi va urmări fiecare mişcare şi ascunzătoare secretă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă îi eşti simpatic, vei avea mai multe şanse către iertare.

Dar ai grijă, eşti deja pe lista neagră. Racul este suspicios şi poate să te manipuleze. Dacă vrea să afle ceva, va afla. E mai bine să îi spui totul în faţă pentru a evita orice altă confruntare. De obicei, este un semn emotiv, aşa că probabil va gravita spre legătura pe care o are cu tine peste raţiune, dar va rămâne suspicioasă în ceea ce te priveşte şi te va analiza atent.

Leu(22 iulie - 22 august)

Deşi Leul este generos şi încrezător, încăpăţânarea lui depăşeşete aceste trăsături.

Leul ştie ce merită şi minciuna sau greşeala nu se află pe lista lui. Aroganţa este una dintre cele mai mari slăbiciuni ale unui Leu, iar mândria îl va împiedica să îţi ofere altă şansă. Nu este vorba că se crede superior, ci crede că merită să fie tratat mai bine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O Fecioară este drăguţă, practică şi aproape întotdeauna va analiza situaţia.

Procedând astfel, ea va face probabil o lista pro şi contra pentru a decide dacă îţi va oferi sau nu o a doua şansă. Ar fi bine să fi făcut ceva fapte bune şi gesturi frumoase cu ea, pentru că altfel greşeala nu îţi va fi iertată. Ea păstrează o evidenţă a greşelilor, aşa că dacă o Fecioară decide să te ierte, ar fi mai bine să înveţi ceva din asta. Ea nu mai oferă o a treia încercare niciodată!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O Balanţă inteligentă ştie că este corect să acorzi o a doua şansă.

De asemenea, ea încearcă să evite confruntarea, deoarece aceasta este ultimul lucru pe care şi-l doreşte. Ar vrea mai degrabă să te ierte decât să se lupte. Acesta este unul dintre multele motive pentru care el iartă şi îţi oferă şansa pe care ţi-o doreşti. Ea se poate învinovăţi, de asemenea. Asigur-o că tu ai greşit, nu ea, şi probabil va aprecia faptul că eşti cinstit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

I-ai greşit unui Scorpion? Cred că îţi doreşti să dispari de pe planetă.

El devine foarte periculos dacă i-ai făcut rău. Probabil nici măcar nu vei mai avea timp pentru o a doua şansă, pentru că deja lucrează la răzbunare, iar el este calm şi adunat atunci când o face. Cert este că nu te-ai pus cu cine trebuie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fiind unul dintre cele mai optimsite semne, un Săgetător caută ce e mai bun la ceilalţi.

Va încerca să vadă partea plină a paharului în fiecare situaţie. E posibil chiar să facă glume şi să râdă de faptul că ai dat-o în bară cu el. Este calea lui de a-şi uşura lovitura, aşa că apreciază acest simţ al umorului de care dă dovadă. Un Săgetător vrea ca toată lumea să îşi poată valorifica cel mai înalt potenţial şi consideră iertarea ca o modalitate de a-i ajuta pe ceilalţi să devină mai buni.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul se gândeşte întotdeauna la ce e mai rău, astfel încât atunci când îi greşeşti, nu va fi surprins.

Probabil şi-a dat seama de ce se întâmplă dinainte să îi spui şi deja eşti pe lista neagră. Dacă a părut puţin distant, iar apoi te-a sufocat, e posibil ca deja să ştie ce ai făcut şi aşteaptă doar să îi mărturiseşti, iar apoi să te scoată definitiv din viaţa lui. El nu are nevoie de prea mult timp să se gândească la ce să facă, pentru că nu iartă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acest semn te va trage la răspundere pentru ceea ce ai făcut.

Dacă i-ai greşit unui Vărsător, nu te aştepta să primeşti o altă şansă, pentru că el deja te urăşte. El nu vrea să aibă de-a face cu mincinoşii, infidelii sau oamenii care nu se ţin de promisiuni. Chiar dacă vrei să te ierte, nu vei avea nicio şansă şi te va scoate definitiv din viaţa lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă vrei să obţii iertarea unui nativ din Peşti, cel mai probabil vei reuşi. Mereu.

Acesta este recunoscut pentru emotivitatea şi dramatismul lui. Chiar dacă nu ar trebui, acesta va ierta pe oricine spune că îi pare rău. Este atât o binecuvântare, cât şi un blestem. Peştii dezinteresaţi îţi vor oferi atâtea şanse cât ai nevoie pentru a te ţine în viaţa lor. Dar nu face din asta o obişnuinţă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod