Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna august!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna aceasta, ai putea fi ghidată de sentimente, ceea ce nu e tocmai bine de fiecare dată. E posibil să te îndrăgosteşti de persoana greşită, cu toate că cei din jur te avertizează asupra acestui lucru. Se pare că preferi să dai singură cu capul de probleme, decât să eviţi un eşec amoros ascultând de sfaturile pe care le primeşti. Nici dacă eşti implicată într-o relaţie, situaţia nu va fi prea roz în luna august, mai ales dacă e vorba de o relaţie deja de lungă durată. Orgoliile ies la iveală, iar scânteile nu vor întârzia să apară. Se pare că niciunul dintre voi nu mai este dispus să facă compromisuri!

Ai impresia că stai pe loc deja de ceva vreme atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar. Vrei să faci o schimbare, însă îţi este mult prea frică să faci primul pas spre ea. Nu se poate spune că o duci rău, de aceea nu te grăbi să iei decizii pe care ai putea să le regreţi ulterior. Dacă ai ceva în plan de multă vreme şi ai cercetat bine terenul, atunci poţi trece la acţiune sub îndemnul şi încurajările celor dragi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Simţi că lucrurile decurg într-un ritm prea alert în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală în luna august. Dacă ai o relaţie de lungă durată, e posibil ca insistenţele partenerului de viaţă să te sperie. Asta nu înseamnă că nu te vezi alături de el la bătrâneţe, doar că ai mai vrea să copilăreşti puţin. Dacă eşti singură, te bucuri de această libertate mai mult decât oricând şi trăieşti clipa ca şi când ar fi ultima. Poate presimţi că se va întâmpla ceva, însă nu te gândi la rău, poate că vei cunoaşte pe cineva în viitorul apropiat şi poate că acela va fi alesul!

Luna aceasta, cel mai probabil vei fi împinsă de la spate să faci unele lucruri. Chiar dacă nu te simţi în largul tău şi îţi este teamă că vei da greş, este foarte important să încerci şi să înveţi din tot ce experimentezi pentru prima oară. Situaţia ta financiară nu este una deloc îngrijorătoare, însă te vei bucura enorm dacă vei câştiga bani în plus din lucruri în care nu credeai. Ascultă de cei din jur mai mult şi vei fi surprinsă plăcut.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Începi luna în forţă, iar lucrurile par să meargă foarte bine pentru tine pe plan amoros. Dacă eşti singură, ai toate şansele ca la un eveniment la care eşti nevoită să participi să cunoşti o persoană care îţi va da viaţa peste cap, în sensul bun. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, nu vei avea parte de prea multă linişte pentru că vei primi multe reproşuri din partea partenerului. Cu toate că i-ai greşit cu mult timp în urmă, se pare că acesta nu a reuşit nici acum să treacă peste dezamăgirile produse.

Luna august vine cu provocări mari pentru tine în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. E drept că nu eşti adepta schimbărilor şi nu îţi place să ieşi din zona ta de confort, însă acum e mult prea tentant ca să nu accepţi. Cel mai probabil este vorba de un proiect din care nici nu sperai să faci parte, însă cu siguranţă îţi doreai în secret. Acum este şansa ta să te remarci şi să dai tot ce ai tu mai bun!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta va ieşi la iveală o oarecare disperare a ta în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Se pare că nu mai vrei să fii singură şi accepţi orice doar de dragul de a avea pe cineva lângă tine. Din această cauză, poţi provoca anumite neplăceri celorlalţi sau, mai ales, să te bagi în relaţia altcuiva. Încearcă să fii cât de corectă şi responsabilă poţi, dar şi să asculţi de sfaturile prietenilor.

Nu stai prea bine cu banii luna aceasta, pentru că vei avea parte de cheltuieli neprevăzute. E drept că nu totul depinde de tine, însă nu ar strica să faci mai multe economii în viitor. Astfel, ai putea fi pregătită mai bine pentru situaţii de acest gen. Un eveniment nu neapărat neplăcut te pune la cheltuială fără să îţi doreşti acest lucru, însă la care eşti nevoită să participi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu îţi mai poţi ţine gelozia sub control luna aceasta. Din această cauză vor apărea o mulţime de probleme şi multă tensiune în viaţa de cuplu. Partea enervantă pentru partenerul tău de viaţă este faptul că toate acuzaţiile tale sunt pe nedrept, fără să ai nici cel mai mic motiv de a fi posesivă. Cu toate că acesta este stilul tău şi el ştie foarte bine asta, acum exagerezi mai tare decât oricând. Nu va mai rezista prea mult într-o astfel de atmosferă!

Încearcă să nu mai pui atât de mare accent pe lucrurile materiale, cu toate că imaginea contează foarte mult pentru tine. Cheltuieşti o mulţime de bani pe haine, accesorii şi gageturi şi vrei întotdeauna să fii în pas cu moda şi să ieşi în faţă. Luna august va veni cu o lecţie pentru tine, una care te va învăţa că alte lucruri sunt mult mai importante în viaţă. Bunăstarea celor dragi şi sănătatea sunt cele pe care le vei aprecia mai mult la finalul acestei luni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna august vine cu mult aşteptata relaxare pentru tine în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Dacă în mod normal eşti foarte stresată de tot ce se întâmplă, acum lucrurile se schimbă în bine datorită concediului sau a vacanţei. Faptul că tu şi partenerul de viaţă vă deconectaţi de la rutina de zi cu zi vă ajută să vă apropiaţi şi să resudaţi legătura dintre voi. Astfel de momente trebuie să existe cel puţin de două ori pe an, altfel relaţia voastră intensă nu ar rezista.

Nu stai rău cu banii, însă nici bine. Cu toate că eşti mulţumită de banii pe care îi câştigi şi te descurci destul de bine cu ei, îţi pică prost atunci când auzi de la cei din jur că nu eşti situată prea bine pe acest plan. Reproşurile partenerului ar putea să îţi lase un gust amar luna aceasta, dar asta va afecta relaţia voastră, şi nicidecum alegerile viitoare privitoare la carieră. E momentul să te faci mai mult respectată!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se apropie concediul sau vacanţa şi eşti foarte fericită că vei putea uita de muncă sau de examene. Datorită acestei pauze vei reuşi să te apropii mai mult de persoana iubită, pentru că mintea îţi este goală şi îţi poţi canaliza întreaga energie către ea. Dacă eşti singură e rost de multă distracţie în această perioadă, cu toate că nu te poţi plânge de lipsa ei în mod normal. Nu vrei să te implici în nicio relaţie, ci doar să profiţi la maximum de libertate.

Încearcă să nu aduci nimănui reproşuri cu privire la bani în această lună, chiar dacă situaţia ta financiară este una foarte bună. Faptul că te descurci bine şi ai o carieră reuşită nu îţi dă dreptul să îi tratezi pe cei din jurul tău cu superioritate. Indiferent dacă este vorba de o persoană apropiată sau nu, cert este că nu te poţi băga în viaţa ei şi nu ai dreptul să îi dictezi alegerile. Mai mult decât atât, nu te folosi de acest aspect pentru a te răzbuna!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o duci prea bine pe plan personal, iar luna aceasta ai putea trece printr-o decepţie amoroasă. Cumpene sunt peste tot în jurul tău, mai ales dacă eşti căsătorită sau eşti implicată într-o relaţie de lungă durată. Din păcate, cel mai probabil se anunţă un divorţ sau o dezpărţire cu scântei. Dacă motivul separării este unul grav, nu lăsa obişnuinţa să te întoarcă din drum şi nu te lăsa convinsă de o împăcare.

Luna august vine cu un eveniment major pentru tine care implică multe cheltuieli. Ce-i drept, le vei face cu drag şi pasiune, însă tot te vei gândi şi vei regreta uneori atunci când vezi că banii se împuţinează. Cel mai probabil este vorba de propria nuntă, de un botez sau de orice astfel de eveniment de familie. Cu toate acestea, atunci când vei vedea rezultatele, vei fi mulţumită de deciziile luate şi de ce a ieşit doar cu ajutorul creativităţii tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna august va fi agitată pentru că vrei să laşi lucrurile în regulă la locul de muncă, iar asta îţi poate cauza pe plan personal. Se anunţă o perioadă de odihnă, aşa că eşti extrem de stresată să rezolvi tot ce ai. Partenerul de viaţă nu pare să te înţeleagă, să te ajute sau să te susţină, fapt pentru care relaţia dintre voi se va deteriora când trebuia să fie exact invers. Încearcă să nu pui chiar totul la suflet şi să îţi urmăreşti interesul!

Luna aceasta ar trebui să te axezi mai mult pe pasiunile tale, chiar şi pe cele mai ascunse. Fie că ai nevoie de bani sau nu în acest moment, nu ar strica să îţi duci hobby-urile la un alt nivel. Se anunţă vremuri grele, aşa că nu strică să îţi pui deoparte ceva economii. Din fericire, ai parte de suportul celor dragi, iar timpul îţi permite să faci şi altceva în afară de jobul actual. Profită de aceste conjuncturi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta va fi extrem de liniştită pentru tine. Responsabilă pentru asta ar putea fi o vacanţă sau o surpriză din partea partenerului de viaţă. Acesta se va dovedi a fi extrem de romantic cu tine, atât de mult încât eşti tentată să te întrebi oare ce ai făcut să meriţi asta sau oare cu ce ţi-a greşit. În orice caz, ia lucrurile aşa cum ţi se dau şi bucură-te de ele!

Astrele sunt de partea ta în această lună şi îţi călăuzesc paşii în ceea ce priveşte anumite decizii profesionale. Vei dobândi mai mult curaj în aceste zile şi vei cere, cel mai probabil, o mărire de salariu ori o funcţie mai pe placul tău. Ai evoluat mult în ultima perioadă, eşti conştientă de acest lucru şi, de asemenea, şi cei din jurul tău. Cere ceea ce meriţi şi ţi se va da!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

August va fi o lună în care ai parte de mai multă acţiune decât oricând, mai ales dacă eşti singură. Eşti pusă pe distracţie, glume şi aventură, iar şarmului tău nu îi poate rezista nimeni. Ai o mulţime de admiratori, însă încă nu eşti pregătită să te legi la cap. Vrei să mai copilăreşti, iar asta nu e un lucru rău atât timp cât ştii ce vrei de la viaţă şi ştii când să te opreşti. Dacă eşti implicată într-o relaţie, ai grijă la flirtul cu alţi bărbaţi, ţi-ar putea crea neplăceri.

Încearcă să eviţi pe cât posibil să ai de-a face cu actele sau cu orice document oficial în această lună. Mintea ta nu este prea limpede, iar oboseala acumulată îţi poate afecta în mod negativ deciziile. Dacă acţionezi impulsiv, există riscul să pierzi o sumă de bani de care depinzi. Nu risca nimic, ci păstrează-ţi banii în siguranţă cel puţin pe parcursul acestei perioade.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această lună vei fi uşor demoralizată de acţiunile partenerului de viaţă care nu vor fi deloc pe placul tău. Cu toate că îl cunoşti destul de bine şi ştii la ce să te aştepţi întotdeauna din partea lui, încă încerci să îl schimbi şi să îl transformi în cine vrei tu să fie. Din păcate, acest lucru nu îţi poate aduce decât dezamăgire. Dacă mergeţi la terapie de cuplu o să îţi spună că trebuie să înveţi să accepţi lucrurile şi oamenii aşa cum sunt. Doar aşa vei fi fericită!

Instabilitatea de care dai dovadă în ceea ce priveşte activitatea ta profesională îţi poate aduce bile negre în această lună. Partea proastă este că pe lângă faptul că îi faci pe cei din jurul tău să nu se poată baza pe tine, există riscul să pierzi bani prin scăderea salariului sau prin ratarea unor proiecte bănoase. Atenţia şi responsabilitatea sunt extrem de importante în jobu-ul tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod