Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea în luna august

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca luna aceasta să ai parte de o cumpănă în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă.

Naivitatea şi, poate, fluturii în stomac, te vor face să te îndrăgosteşti de o persoană despre care nu ştii prea multe. După cea de-a doua jumătate a lunii vei începe să o cunoşti şi vei descoperi cu stupoare detalii neplăcute despre viaţa ei. Cel mai probabil este vorba de o viaţă dublă a acestuia sau de un secret extrem de dezamăgitor pentru tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea parte de cumpene în luna august şi nici chiar de mici neplăceri.

Tot ce îţi strică liniştea sunt grijile tale inventate, pentru că situaţia şi astmosfera din viaţa ta este prea liniştită şi acest lucru te sperie puţin. Încearcă să gândeşti cât de pozitiv poţi şi să nu cauţi nod în papură, pentru că poţi atrage răul de partea ta. Este foarte important să te bucuri de fiecare clipă frumoasă pe care o are viaţa de oferit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă pe plan profesional şi financiar lucrurile merg bine pentru tine, nu se întâmplă la fel şi pe plan personal.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e clar că ceva nu mai funcţionează între tine şi partenerul tău de viaţă. Faptul că aţi ajuns să vă reproşaţi situaţii de la începuturi înseamnă că inventaţi motive involuntar de a vă araca unul pe celălalt. Dacă vrei să salvezi relaţia sau căsnicia din care faci parte, trebuie să te concetrezi mai mult şi să găseşti motivul pentru care s-a ajuns aici. E posibil să fie chiar sub nasul vostru!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei avea parte de o lună prea bună, nici pe plan sentimental, nici în ceea ce priveşte banii şi cariera.

În toate planurile vieţii tale e nevoie de mai multă maturitate din partea ta, altfel poţi poroca probleme grave. E necesar să faci mai multe economii pentru a te putea descurca cu tot ce apare urgent, iar în viaţa personală se recomandă atenţie sporită nativelor singure. Dacă te vei implica cu voia ta într-un triunghi amoros, în viitorul apropiat ţi se va şterge zâmbetul de pe faţă destul de agresiv.

Leu(22 iulie - 22 august)

O problemă de sănătate a unei persoane dragi te va maturiza fără să vrei luna aceasta.

Vei traversa o perioadă destul de urâtă din viaţa ta şi totul îţi va părea o tragedie în acel moment. Vestea bună e că totul se va rezolva, însă e nevoie de răbdare şi stăpânire de sine. Cu toate acestea, spre final de august vei trage linie şi concluziile vor fi clare: te vei strădui să pui accent de acum încolo pe lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea parte de cumpene în luna august, ci din contră, se anunţă numai momente frumoase.

Atmosfera dintre tine şi partener se destinde, cel mai probabil datorită concediului sau unei vacanţe pe care v-aţi planificat-o de ceva vreme. Nici de bani nu te plângi, deşi cei dragi încearcă să te impulsioneze să ceri mai mult de la tine. Eşti o fire destul de comodă căreia nu îi place să iasă din zona de confort, de aceea vei privi aceste sfaturi ca pe nişte critici.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, însă aroganţa ta îţi poate crea unele neplăceri pe ici pe colo.

Din cauza atitudinii tale superioare, e posibil să îi îndepărtezi pe cei din jurul tău de tine. Partea cea mai gravă este că se poate întâmpla şi cu persoanele fără de care nu te-ai vedea trăind, însă mai ai şanse să îţi dai seama la timp. Este foarte important să îţi dai seama că greşeşti şi să înveţi ceva din asta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei avea parte de cea mai mare cumpănă a ta pe plan personal, dar asta te determină să îţi canalizezi energia către lucruri creative şi muncă.

Cu toate că există riscul să divorţezi sau să primeşti o palmă serioasă de la viaţă privitor la relaţia ta, faptul că te concetrezi pe alte aspecte ale vieţii tale îţi va fi de mare ajutor. Nu te întoarce din drum dacă cineva ţi-a greşit grav pentru că nu vei face nimic altceva decât să te afunzi în nefericire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, dar nici liniştită nu vei fi.

Ai un program destul de încărcat, iar oboseala şi stresul îşi vor spune cuvântul până la urmă. E posibil să cedezi chiar înainte de marea vacanţă, dar asta e bine pentru că îţi vei revenii apoi numaidecât. Ţi-ai dori să ai parte de mai multă susţinere din partea partenerului de viaţă, însă de vină pentru nemulţumirile tale ar putea fi şi presiunea la care eşti supusă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei avea parte deloc de cumpene în această perioadă, ci din contă, multe uşi par să se deschidă pentru tine.

Se anunţă schimbări benefice în luna august, cu precădere în viaţa ta profesională. Nici cu dragostea nu stai rău, căci partenerul de viaţă pare să te aprecieze mai mult şi să îţi arate iubire şi afecţiune la tot pasul. Bucură-te de fiecare moment în parte ca şi cum ar fi ultimul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea parte de cumpene luna aceasta decât dacă acţionezi impulsiv şi nu îţi calculezi mişcările.

Cel mai risc îl au chestiunile profesionale sau de afaceri, la care chiar trebuie să dai dovadă de responsabilitate şi maturitate. Nu te juca cu banii, de aceea atunci când auzi acest cuvânt trebuie să te activezi şi să fii foarte atentă. Încearcă, de asemenea, să nu îţi pui partenerul de viaţă într-o poziţie în care s-ar putea simţi prost.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti destul de instabilă atât pe plan sentimental, cât şi profesional în această lună.

Simţi că nimic nu funcţionează aşa cum ţi-ai dori, de aceea nu reuşeşti să priveşti şi partea plină a paharului. Nemulţumirile pe care le ai raportat la partenerul de viaţă îţi vor adânci starea proastă, de aceea trebuie să accepţi şi să fii mulţumită cu ceea ce ai, pentru că tu ai fost cea care a ales. La locul de muncă există riscul să dai înapoi în ceea ce priveşte banii, însă asta doar din vina ta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod