Jennifer Love Hewitt este de nerecunoscut. Actriţa s-a îngrăşat foarte mult - FOTO

După ce a născut doi copii, vedeta se pare că nu mai reuşeşte să slăbească. Jennifer Love Hewitt a fost surprinsă luna trecută în câteva fotografii care au surprins pe toată lumea.

Am fost obişnuiţi cu ţinutele ei sexy din "The Client List", precum şi cu silueta ei impecabilă din "Mesaje de dincolo", însă vedeta de 39 de ani a trecut printr-o schimbare drastică. După ce s-a cunoscut cu soţul său pe platourile de filmare a serialului "The Client List", cei doi s-au căsătorit şi au împreună doi copii. Cel de al doilea copil, Atticus James Hallisay, s-a născut în 2015.

Paparazzi au surprins-o în câteva fotografii luna trecută, în timp ce se plimba prin oraş îmbrăzată în blugi şi un tricou larg.

Fotografiile au surprins pe toată lumea, deoarece vedeta s-a îngrăşat foarte mult şi este de nerecunoscut.

În luna mai, vedeta a avut o apariţie pe covorul roşu, după care şi-a cerut scuze pentru ţinuta purtată şi felul în care arăta. "N-am dormit deloc. Copiii s-au agitat toată noaptea (...) Sincer, cer iertare. Scuze fiindcă am arătat ca o zăpăcită pe covorul roşu. Eram atât de încinsă; mă topeam efectiv", a declarat ea.

Vedeta a mai vorbit public şi cu alte ocazii despre faptul că nu este deranjată de kilogramele în plus şi că prioritatea ei sunt copiii.


În 2015, Hewitt a părăsit platourile serialului produs de CBS 'Criminal Minds', în care interpreta rolul expertei FBI, Kate Callahan, actriţa aducând pe lume al doilea său copil.

Vedeta s-a logodit în iunie 2013 cu actorul Brian Hallisay, după ce a confirmat că este însărcinată.

Cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox, Jennifer Love Hewitt a mai jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer".
Actriţa americană a apărut şi în serialul "Mesaje de dincolo/Ghost Whisperer", în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră.

Foto: HEPTA

18 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod