Cum arată acum actorii din serialul „The Nanny“ - „Dădaca“

Unul dintre cele mai amuzante și mai populare seriale din anii '90, "The Nanny" ("Dădaca") este un sitcom devenit clasic. Primul episod a fost difuzat de televiziunea americană CBS pe 3 noiembrie 1993. Au urmat 146 de episoade, întinse de-a lungul a șase sezoane, între anii 1993 și 1999.

Rolurile principale au fost interpretate de Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury și Madeline Zima.

Astăzi, cu atâtea seriale disponibile pe platformele de streaming, "The Nanny" a căzut puțin în uitare, dar titlul rămâne unul dintre cele importante din acest sector.

Vedetele de atunci au trecut prin multe schimbări și este interesant de văzut cum s-au schimbat în cei 21 de ani care s-au scurs de la difuzarea ultimului episod. Iată cum arată și ce au mai făcut actorii din "The Nanny" ("Dădaca")!

 

Foto: Bright Side

1 din 8

Maggie Sheffield / Nicholle Tom

Nicholle era o mică vedetă când a preluat rolul lui Maggie. În ultimii ani, ea s-a bucurat de succes în unele seriale TV precum "Gotham", "Rent-an-Elf" și "Ice Angel". Și-a făcut un nume și în înregistrarea de voce, jucând și în "Supergirl".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod