Cornelius „Pâine cu mălai“, pisica neagră cu sprâncene albe

Nu numai că are un aspect deosebit, dar poartă și un nume ieșit din comun: această adorabilă pisică cu sprâncene albe face „ravagii“ pe Instagram.
Nimeni nu mai e ca el. Și nici nume ca al lui nu mai întâlnești! Cornelius Cornbread (dacă ar fi să-l alintăm, i-am putea spune mai pe românește Corneluș Pâine cu mălai) este un motan de patru ani din Nashville, Tennessee, Statele Unite, care a devenit o celebritate grație unei trăsături ieșite din comun: sprâncenele lui albe.

Stăpâna lui, Karen Mellette, spune că felina are aceste sprâncene ieșite din comun încă de când era pui, din cauza lipsei firelor de păr dintre ochi și urechi.

Un gentleman necruțător


Cu look-ul lui sofisticat, Cornelius a cucerit internetul. Pe Instagram are peste 6.800 de prieteni și unii dintre fanii săi sunt de părere că "mulți oameni ar plăti ca să aibă sprâncenele sale". Motanul poate fi admirat și pe Facebook și Twitter. Cu un look serios, preocupat, care îl face să arate ca un gentleman, Cornelius nu doar că este foarte arătos (și el pare conștient de asta), dar are și o personalitate pronunțată.

"Foarte iubitor, extrem de inteligent, curios, apropiat, foarte îndrăzneț, se așteaptă să fie în centrul atenției și devine necruțător dacă cererile lui nu sunt îndeplinite imediat", l-a descris stăpâna pentru Bored Panda.

"Dacă ne uităm la altă pisică, imediat cere atenție. Știe să se plieze pe emoții. Dacă noi suntem îngrijorați, se îngijorează și el. Dacă una dintre celelalte pisici apucă un ghem de lână, se duce și stă cu ele. Când Duke (câinele familiei) începe să latre la o veveriță sau la un agent de livrări, se duce și el și începe să miaune grijuliu", a explicat Karen.

Pâine cu mălai, Fasolică și Salată de varză


E lesne de înțeles că "mister" Cornelius a adus multă fericire în familia lui Karen. Când l-a luat acasă, era devastată de pierderea altei pisici.
"Pisica noastră, Inky, a murit în somn din cauza unei posibile cardiomiopatii. Eram devastați, iar cealaltă pisică, Bea, la fel. Soțul meu are o inimă mare. A găsit un adăpost care avea pisici Bombay, iar două dintre ele semănau mult cu Inky. Toate aveau nume de mâncăruri de la țară: Pâine cu mălai, Fasolică și Salată de varză. Țineam mai mult la Fasolică, pentru că era atât de drăguț și părea să fie exact ce ne trebuia ca să ne vindecăm inimile, dar când ne-am dus acolo, Fasolică s-a ascuns sub mobilier! În schimb, Pâine cu mălai a venit direct la mine și m-a lăsat să-l iau în brațe - așa l-am luat și a devenit cel mai bun prieten al meu", a povestit Karen.

Membru cu drepturi depline în familie


De atunci, Cornelius Cornbread este un membru cu drepturi depline în familie. Prețuit și răsfățat, motanul negru cu ochi galbeni și sprâncene albe nu contenește să-și încânte stăpânii cu personalitatea sa.

"Cornbread este foarte important pentru mine pentru că mi-a oferit consolarea după un moment dificil din viață. Mișcările lui amuzante și dragostea lui m-au ajutat să mă refac după pierderea pisicii mele Inky și m-a ajutat să mă recuperez după o accidentare la tendon care mi-a declanșat sindromul Distrofiei simpatice reflexe la tălpi și picioare. El, Bea și câinele nostru, Duke, au dormit lângă mine în ziua în care doctorul mi-a zis să stau numai în pat ca să mă recuperez după operație", a mai spus Karen.

Citește și: Cum se schimbă câinii când ies din frizerie: Nici stăpânii nu-i mai cunosc!


Femeia a ajuns să-l cunoască perfect pe motanul simpatic. Ea își dă seama, de exemplu, după cum miaună acesta dacă este în regulă sau dacă a dat de bucluc: "Cornbread adoră să sară pe umerii noștri.

Când avem vizitatori, se așază pe ei și începe să toarcă. Uneori încearcă să sară și pe umerii lor. Este foarte vocal. Miaună în timp ce se fâțâie de colo-colo. Are mieunaturi diferite atunci când e bine sau când dă de necaz", a explicat ea.

"Aproape că și-a pierdut ochiul stâng! A fost ceva foarte serios. A avut două operații realizate de un specialist ocular care i-a îndepărtat o ulcerație a corneei. A rămas cu o cicatrice care se vede uneori în lumină", a adăugat stăpâna lui Cornelius.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod