Toscana, o poveste de dragoste fără sfârșit: 14 imagini bucolice din inima Italiei

Pandemia ne împiedică să călătorim ca altădată, dar nu ne poate opri să visăm. Iar Toscana e unul dintre cele mai frumoase locuri la care putem visa.

Toscana are tot ce îți dorești pentru o vacanță frumoasă: peisaje splendide, desprinse parcă din picturi, cu câmpii întinse și coline vălurite, case vechi, orășele, cătune și ferme. E un loc care atrage turiști din toată lumea, iar printre aceștia s-a numărat și un pasionat de fotografie din Polonia.

Rafal Kaniszewski și-a plănuit bine călătoria înainte de a pleca din Polonia pentru a surprinde cât mai bine în fotografiile sale acest loc minunat. "A fost un loc fantastic.

Am mers cu soția în Toscana pentru a face imaginile pe care mi le doream de mult timp", a povestit tânărul pasionat de fotografie pentru Bored Panda.

Cei doi au parcurs aproximativ 8.000 de kilometri, într-o călătorie pe care și-ar fi dorit-o fără sfârșit, fotografiind locurile de o frumusețe magnifică prin care au trecut. Ceea ce nu are sfârșit este, în schimb, dragostea pentru această regiune a Italiei. "Categoric m-aș întoarce acolo să mai fac fotografii. Acum vă invit să le vedeți pe cele pe care le-am făcut.
Sper că, măcar pentru o clipă, vă voi aduce în lumea imaginilor mele"
, a scris Kaniszewski. Imaginile pot fi admirate și pe Facebook.

Citește și: Islanda, țara cu peisaje de vis. 32 de imagini din paradisul fotografilor

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod