Motanul cu două „fețe“ a devenit tată: Pisoii sunt irezistibili

A devenit celebru acum doi ani, când era un pisoi cu o trăsătură unică: fața lui este împărțită drept, în două culori, gri și negru. Acum a devenit tătic, iar cei doi pui au moștenit câte o culoare.

Narnia este o pisică ieșită din comun. Cu chipul său împărțit în două culori, a cucerit o mulțime de inimi în 2008, când era doar un ghemotoc de blăniță. "Când s-a născut Narnia, am fost extrem de surprins. Am știut imediat că era special", povestește stăpâna sa, Stephanie Jiminez.

Acum s-a făcut mare, a devenit tătic și ce credeți? - cei doi pisoi au moștenit fiecare câte o culoare de pe chipul lui Narnia. De parcă tatăl lor le-ar fi zis: "Tu joci în gri, iar tu în negru".

Pe cel gri îl cheamă Phoenix, pe cel negru - Prada.

Amândoi sunt atât de drăgălași, încât au multiplicat imediat succesul lui Narnia pe rețelele de socializare. Pozele cu cei doi pisoi sunt foarte apreciate, mai ales cele în care apar alături de tatăl lor. "Narnia se simte foarte bine și îi place să se joace cu puii", a povestit pentru Bored Panda stăpâna lui.



Nu-i prima oară când Narnia are pui. Stephanie este specialistă în încrucișarea raselor de pisici și spune că motanul a mai făcut și alți pui și toți au blănița de culori diferite.

Pe lângă Prada și Phoenix, Narnia mai are doi pui de culoare maron deschis, Orfée și Ozanna, unul negru, Roswell, unul gri, Rose, și doi cu mai multe culori, Polaris și Phantom.

Influența genetică a lui Narnia este clară și, în mod uimitor, spre deosebire de Prada și Phoenix, ceilalți pisoi au moștenit ochii lui albaștri. "Este foarte rară, în lume sunt doar câteva pisici care au o singură culoare și au ochii albaștri. Aceasta este o nouă genă, numită <<gheață>>", a explicat Stephanie.
Ea a adăugat că Narnia va fi din nou tată în curând, iar următoarea serie de pisoi va apărea în jur de 29 iunie.

Narnia s-a născut la Paris, dar trăiește în Marea Britanie, și la început s-a crezut că este o pisică rară chimera. Însă Stephanie a declarat într-un interviu anterior că testele genetice au dovedit că nu este așa. "Un test genetic a descoperit că Narnia are ADN-ul unui singur părinte... rămâne un mister al științei", a spus ea.

Citește și: Frăția părului roșu: 3 roșcate și vulpea Alice, povestea în imagini a unei prietenii speciale

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod