Cum să vizitezi virtual cele mai frumoase grădini din lume

În perioada de izolare, imaginile din natură și fotografiile în care erau surprinse peisaje spectaculoase, grădini și flori ne ofereau un pic de confort și ne mai făceau să uităm de griji.
Cele mai multe parcuri și grădini publice au fost închise fix în perioada lor maximă de frumusețe, din martie și până în mai, iar unele dintre ele sunt în continuare închise.

Numai câțiva fotografi profesioniști de top au avut voie să pătrundă în lumea uimitoare a celor mai frumoase grădini, printre care și fotografa australiană Claire Takacs. Ea a reușit să fotografieze în această primăvară unele dintre cele mai frumoase grădini din Anglia și nu numai, în timp ce erau închise pentru public.

Iar dacă vrei să ai acces la grădinile superbe din diferite zone ale lumii, pe care fotografa le-a surprins în această primăvară, poți participa la un seminar online.
Clair a strâns toate imaginile realizate în acest sezon de izolare într-un webinar de două ore ce se va desfășura pe 28 iunie și la care poate participa oricine. 

Printre grădinile prezentate se numără unele faimoase din Anglia, precum Gravetye Manor din Sussex, Bryan’s Ground din Herefordshire sau grădinile castelului Lowther care au fost reamenajate de curând de Dan Pearson, un designer peisagist de top. De asemenea, vor fi prezentate virtual de Clair Takacs grădinile Le Jardin Secret din Marrakech și Hillandale Gardens din New South Wales, Australia.

Webinarul va avea loc duminică, 28 iunie, de la orele 11:00 și 20:00, ora României, și se va desfășura pe Zoom.
Prețul biletului este de 15 lire (80 de lei). Biletele pot fi cumpărate de pe https://www.takacsphoto.com/online-webinars

Claire Takacs se descrie ca fiind un fotograf inspirat de lumină, natură și frumusețe. Grădinile sunt „pânza” ei și se străduiește întotdeauna să surprindă esența fiecărei grădini pe care o vizitează. Este recunoscătoare că lucrează alături de cei mai buni designeri, grădinari, scriitori, editori și publisheri din lume, având o experiență de peste 15 ani în domeniul fotografiilor de grădini.

Lucrările sale au fost publicate de-a lungul anilor în numeroase reviste și cărți, fiind un colaborator constant al Gardens Illustrated, una dintre cele mai cunoscute reviste de specialitate.
Primul său volum, Dreamscapes, a inclus 70 dintre cele mai frumoase grădini din lume și a fost lansat în octombrie 2017.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod