Trecut și prezent: 17 locuri din Europa care au rămas aproape neschimbate în 100 de ani

Timpul zboară atât de repede! Însă unele locuri nu se schimbă de pe o zi pe alta, nici de la un an la altul. Aceste locuri din Europa au rămas aproape neschimbate în ultimul secol.
Acum aproape 100 de ani, fotograful german Kurt Hielscher publica un album foto cu imagini din fosta Iugoslavie. Acum, în zilele noastre, Casper Molenaar, un fotograf olandez, a cumpărat lucrarea în timpul studiilor sale și a pornit într-o călătorie pentru a vedea cum arată locurile fotografiate de Hielscher în secolul trecut.

Kurt Hielscher a realizat și alte cărți cu imagini din Spania, Italia și Germania, iar Casper a călătorit prin toată Europa pentru a recrea și fotografiile din acele lucrări.

În semn de admirație pentru efortul pe care Casper l-a depus pentru a arăta cât de multe lucruri se schimbă de-a lungul timpului (sau nu), Bright Side a comparat imaginile pe care el le-a făcut recent cu cele din secolul trecut, surprinse de Kurt Hielscher.
Alăturarea dintre trecut și prezent este fascinantă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod