A slăbit 60 de kilograme în 9 luni, apoi a divorţat. Urmarea e senzaţională!

sl?bit diet? regim
După ce a slăbit 60 de kilograme, Karlye (în dreapta) a primit sute de mesaje de la bărbaţi care doresc să o cunoască


Karlye a decis prima oară să-şi schimbe viaţa în ianuarie 2013. Ea cântăreşte acum 67 de kilograme, dar greutatea suplimentară de 7 kilograme provine numai din muşchi.

"Acum am pielea deformată pe braţe şi pe abdomen după procesul de slăbire, iar în bikini arăt diferit faţă de cum sunt în haine, dar sunt mândră de corpul meu", a spus ea.

Australianca şi-a pus silicoane după ce a slăbit, dar spune că nu vrea să apeleze la operaţii estetice pentru îndepărtarea surplusului de piele sau pentru alte îmbunătăţiri.

"Mi-am pus silicoane pentru că după ce aveam sânii mari nu m-am obişnuit să nu mai am bust deloc. Mi s-au părut că mă îmbătrâneau la vârsta mea, aşa că am decis să fac asta", a explicat ea.

Acum este antrenor personal şi se simte fericită să îi ajute pe alţii să slăbească, scrie Daily Mail. "Nu există scuze, aş fi putut găsi o mulţime, dar n-am făcut-o", a spus ea, mulţumită că poate îmbrăca haine în care se simte bine.

Karlye Thurlow a reuşit să slăbească renunţând la orice lichide, cu excepţia apei şi a unor smoothie-uri preparate de ea.
Mănâncă proteine şi multe salate la prânz, iar cina constă într-o gustare, de regulă fructe sau puţină brânză de vaci. Continuă să facă exerciţii, chiar dacă recunoaşte că nu mereu are chef. "Uneori nu vroiam să mă duc la sală, dar am tras de mine şi rezultatele au venit", a spus ea.

Acum, cu experienţa sa şi din poziţia de antrenor personal, îşi doreşte să le arate şi altora cât de important este să-şi întreţină sănătatea şi cum îşi pot schimba viaţa.
Şi nu doar pe a lor, ci şi pe cea a oamenilor la care ţin.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AS pe 14 Aug 2017, 12:56
    Egoism?

    A inceput sa se iubeasca pe sine mai mult decat pe oricine altcineva de pe lumea asta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod