A slăbit 60 de kilograme în 9 luni, apoi a divorţat. Urmarea e senzaţională!

sl?bit
Karlye Thurlow suferea de obezitate când a decis că trebuie să-şi schimbe viaţa


Karlye Thurlow s-a luptat cu obezitatea de la 20 de ani, apoi problema s-a transformat stadiul de obezitate morbidă după ce ajunsese să bea patru litri de Cola pe zi. Apoi a decis să slăbească, cu gândul că dacă ea va reuşi, atunci va dovedi că oricine poate slăbi şi că nu există scuze. "Tocmai găteam ceva pentru fiul meu, când avea doar câteva luni, şi mi-am dat seama că îmi hrăneam excesiv familia. M-am simţit vinovată că îi învăţam să mănânce sănătos, dar fără să le dau exemplu", a povestit ea.

Karlye a explicat cum a reuşit: "La început am dat jos 20 de kilograme schimbându-mi dieta şi cu mers timp de o oră pe zi.

Eram prea speriată ca să mă duc la sală, pentru că oamenii erau prea duri când vedeam cât de grasă eram."

După trei luni, ea s-a simţit pregătită să meargă la sală. Şi-a luat un antrenor personal, iar în şase luni a reuşit să mai dea jos 40 de kilograme. "Când am slăbit şi m-am uitat la pozele mai vechi am realizat câtă greutate căram în plus. Niciodată nu mă priveam atentă în oglindă şi mă credeam dezgustătoare. Aveam impresia că nu sunt destul de puternică şi nu voi putea să-mi schimb viaţa", a mărturisit ea.

După ce a slăbit, Karlye a înţeles că stresul emoţional a declanşat procesul de îngrăşare: "Mama a avut o relaţie abuzivă, a fost greu să o văd tratată în halul ăla.
Am încetat să mă mai pun pe mine în prim-plan şi să fac orice pentru oricine. Acum am înţeles că trebuie să am grijă de mine mai întâi. Mă asigur că-mi fac exerciţiile, că mă văd cu oamenii la care ţin şi am grijă ca fiii mei să mănânce sănătos."

Dar noua viaţă a acestei femei nu a fost mai liniştită după ce a slăbit uimitor. În perioada în care şi-a atins obiectivul de a slăbi 60 de kilograme, fiica ei, Amber (7 ani) a fost diagnosticată cu autism. A urmat divorţul, apoi băiatul, Logan, acum în vârstă de trei ani, a primit şi el acelaşi diagnostic.

Aşa că a fost nevoită să se adapteze: "Am cumpărat o bandă de alergare, ca să pot face mişcare acasă şi să fiu cu ei", a povestit ea.

Cel mai important lucru este să nu renunţe, după toate eforturile pe care le-a făcut. Şi nu are de gând să cedeze. "Când am slăbit prim oară, oamenii spuneau: <<>Uită-te la ea, în şase luni o să pună tot la loc>>, dar nu am vrut să se întâmple aşa ceva, aşa că am tras din greu ca să mă menţin în formă."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AS pe 14 Aug 2017, 12:56
    Egoism?

    A inceput sa se iubeasca pe sine mai mult decat pe oricine altcineva de pe lumea asta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod