Femeia care a descoperit secretul tinereţii: Are 64 de ani, dar arată ca la 30!

Deşi e bunică şi are trei nepoţi, Wendy Ida este luată deseori drept sora mai mică a fiicei sale, în vârstă de 41 de ani.

O femeie din California uimeşte întreaga lume cu aspectul ei fizic. Deşi se apropie de 70 de ani, ea pare mai tânără cu 30 de ani. Secretul ei? Orele de fitness şi exerciţiile care au devenit o rutină i-au întinerit corpul şi chipul atât de mult, încât multe persoane nu-şi imaginează că ea are 64 de ani. Fiica sa, Sky (41 de ani), s-a obişnuit ca oamenii să creadă că Wendy e sora ei sau o prietenă mai tânără decât ea.

Procesul de transformare al acestei femei a început la 43 de ani, când ea a pus capăt unei relaţii abuzive, care îi strivise respectul pentru sine.

Wendy şi-a găsit consolarea în sala de fitness, unde a început să lucreze câte două ore zilnic, deşi chiar şi cei din familie nu-i dădeau vreo şansă şi spuneau că va fi mereu grasă.

Schimbarea n-a venit peste noapte, dar, puţin câte puţin, a reuşit să se redescopere şi să devină o altă persoană. Pe lângă orele de la sală, a început să alerge acasă, a mers la un curs de salsa, apoi la altul de hip-hop şi s-a apucat de culturism.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod