Femeia care a descoperit secretul tinereţii: Are 64 de ani, dar arată ca la 30!

La 64 de ani, Wendy arată senzaţional şi este o antrenoare de succes

După ce a slăbit 36 de kilograme, a ajuns la o greutate de 57 de kilograme. Corpul său a început să se tonifieze concomitent cu încrederea mentală pe care o câştiga zi de zi.

Înainte de a împlini 57 de ani, Wendy a participat la primul concurs de culturism şi s-a întors acasă cu trei trofee. De atunci, a devenit de opt ori campioană. A devenit antrenoare de fitness, iar în 2012, Wendy Ida, care mai are un băiat, Tawan (40 de ani), a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai în vârstă instructor aflat în activitate.

Când a împlinit 60 de ani, a intrat din nou în Guiness Book, cu un record de 37 de burpee-uri (un exercițiu care include o flotare, o ridicare a genunchilor la piept din poziția de flotare și o genuflexiune cu saritură) executate în 60 de secunde, deşi avea nevoie doar 30 într-un minut, scrie Daily Mail.

Acum are un abdomen tonifiat, cu pătrăţele, şi crede că după punctul cel mai de jos al existenţei sale, când se temea că nu va apuca să împlinească 43 de ani, a avut şansa de a o lua de la capăt în viaţă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod