A fost obeză şi râdeau toţi de ea. Cum a slăbit o femeie 30 de kilograme

O femeie din Anglia era obeză din copilărie, iar colegii râdeau de ea şi o jigneau. Ea a slăbit 30 de kilograme după ce a primit un diagnostic care a pus-o pe gânduri.

Abbigail Atkinson, din Hull, Anglia, are 28 de ani şi a se poate felicita pentru cea mai mare realizare din viaţa ei: a slăbit 30 de kilograme, o schimbare pe care nu o mai credea posibilă şi pe care a reuşit-o de una singură, cu toată ambiţia de care a fost în stare. Ce-i drept, nici nu prea avea încotro: din cauza alimentaţiei nesănătoase, a făcut pietre la vezica biliară şi sănătatea ei era pe butuci. Trebuia să facă ceva.

Mulţi se îngraşă din nepăsare, ăsta e adevărul.

Mănâncă mult şi prost, iar apoi pierd lupta cu ei înşişi şi nu mai pot face nimic. La ea a fost altfel: când era copil, Abbigail a avut un accident auto care a marcat-o psihic. A dezvoltat un obicei compulsiv din a mânca cipsuri şi ciocolată când îşi amintea şi retrăia impactul. Aşa se simţea bine şi, o vreme, "terapia" a funcţionat fără probleme. Apoi a început să se îngraşe, din ce în ce mai mult, relatează Daily Mail.

"Înainte de accident eram foarte slabă şi nu mâncam mult, dar după acesta mi-am găsit refugiul în mâncare, iar metabolismul meu s-a schimbat.
Greutatea mea a explodat, iar când am trecut la gimnaziu am devenit ţinta colegilor mei, care mă agresau pentru că eram grasă. Îmi spuneau că sunt o vacă grasă sau grăsana, ceea ce mă făcea să mănânc şi mai mult"
, a povestit tânăra.

Dieta ei nesănătoasă a continuat şi în adolescenţă, apoi în viaţa de adult. Abbigail, care acum lucrează part-time ca bucătăreasă, îşi făcuse un obicei din a mânca un meniu mare de la McDonald la prânz, iar seara nu se sătura dacă nu dădea gata o pungă de cipsuri.

A ţinut-o aşa până în 2011, când a început să se simtă rău.
Medicul a descoperit că avea calculi biliari, afecţiune cauzată de dieta proastă, iar atunci şi-a dat seama că alimentaţia deficitară nu rămâne fără consecinţe. "Nu realizasem cât de mult îmi afectase stilul meu de viaţă sănătatea până când am ajuns la doctor şi mi-a zis că am pietre la vezica biliară", a povestit ea.

Nevoită să se opereze, cu doi copii mici de crescut, o fetiţă de un an şi cealaltă de trei, Abbigail a înţeles că ajunsese într-un moment de cotititură.
Mâncarea multă şi proastă începuse să-i distrugă sănătatea şi viaţa, aşa că avea nevoie de o schimbare majoră: trebuia să slîbească.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod