CasaBella antimucegai - cea mai nouă vopsea lavabilă de interior pentru spații predispuse la igrasie și mucegai

Policolor, producător român de lacuri şi vopsele, lansează cel mai nou produs din gama CasaBella: vopseaua lavabilă pentru interior antimucegai. Aceasta este recomandată în special pentru spațiile cu umiditate ridicată – băi, bucătării, subsoluri, demisoluri, spălătorii – predispuse la apariția igrasiei. CasaBella antimucegai acționează eficient și previne apariția mucegaiului cauzat de igrasie.

Igrasia este unul dintre cele mai dăunătoare fenomene care pot apărea în locuințele noastre.
Factorul principal pentru formarea acesteia este umiditatea. Netratată corespunzător, igrasia dă naștere mucegaiului, extrem de periculos pentru sănătate. În aceste situații, singura soluție este îndepărtarea imediată a cauzei igrasiei și distrugerea mucegaiul apărut în urma ei. Vopseaua lavabilă de interior CasaBella antimucegai, în combinație cu Polisept soluţie şi Polisept amorsă antimucegai oferă o protecţie eficientă şi de durată împotriva mucegaiului fungilor. Vopseaua lavabilă de interior CasaBella antimucegai este avizată de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii, activitatea sa biocidă fiind evaluată pozitiv de Institutul Cantacuzino.

Noua vopsea CasaBella antimucegai se aplică ușor și rapid, are o putere mare de acoperire, de 13-15 m²/litru/un strat și este foarte rezistentă la murdărire.
Este disponibilă în ambalaje de 2,5l, 4l si 8,5l în varianta alb intens, însă poate fi nuanțată cu Policolor sistem de colorare, în culori pastel, calde sau cu CasaBella coloranți. Vopseaua CasaBella antimucegai este distribuită la nivel național în reţeaua proprie de magazine Policolor și în alte 1.000 de magazine, inclusiv la retailerii de bricolaj. În prezent, în gama CasaBella se regăsesc vopseaua lavabilă de interior, vopseaua lavabilă de exterior, amorsa de perete, emailuri și lacuri.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod