25 de pisici caraghioase care stârnesc hohote de râs cu prostiile pe care le fac

Li s-a dus vestea că sunt foarte inteligente și au personalitate și probabil că li s-a urcat la cap. Aceste imagini dovedesc că pisicile sunt în stare să facă multe prostii. Din fericire, multe sunt amuzante.
Mereu au fost lăudate pentru inteligența lor și pentru că știu să se facă iubite și respectate, iar de obicei în comparațiile cu "prietenii" lor, câinii, pisicile se impuneau întotdeauna - pisicile nu primesc comenzi pentru simplul motiv că nu le iau în seamă, pisicile nu sunt atât de naive încât să aștepte să li se dea ceva de mâncare ci își iau singure, pisicile știu să se dea pe lângă tine ca să obțină o mângâiere și încă una și înca... și tot așa.
Ei bine, până aici le-a fost!

Oricât de simpatice or fi ele, adevărul despre pisici este că de multe ori sunt obraznice până dincolo de limita tupeului, sunt mofturoase și fac multe tâmpenii. Iar aceste imagini publicate de Bored Panda ne arată de ce sunt în stare când o iau razna - uneori parcă uită că sunt niște pisici și se comportă foarte ciudat, agîțându-se de tot felul de lucruri sau băgându-și boticul unde nu le fierbe oala. Grația lor proverbială s-a topit și tot ce le-a rămas e să se facă de râs.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod