10 exerciţii pentru picioare şi fund

Femeie care face exercitii

Vrei să ai picioare sexy, tonifiate şi un fund bombat? Îţi recomandăm să faci aceste exerciţii pentru picioare şi fund care au efect garantat.

Un program de exerciţii bine stabilit în funcţie de zonele pe care vrei să le lucrezi poate să dea rezultate într-un timp destul de scurt atunci când este urmat zilnic. Dacă vrei să lucrezi muşchii de la picioare şi să tonifiezi posteriorul trebuie să faci cele mai bune mişcări care au un impact asupra acestor zone. Ca să ai un set bine stabilit de exerciţii pe care să le execuţi în fiecare zi, noi îţi propunem să încerci aceste 10 exerciţii pentru picioare şi fund care te vor ajuta să obţii rezultate spectaculoase:

Exerciţiul nr. 1


Din poziţia drepţi execută genuflexiuni, ţinând picioarele depărtate şi ducând fundul în spate, apăsând pe călcâie. La ridicare ţine fesierii bine încordaţi! Execută 2 seturi de câte 10-12 repetări.

Femeie care face genuflexiuni

 

Exerciţiul nr.
2


Cu picioarele apropiate şi cu braţele ridicate pe lângă cap sari în sus, după care aduci mâinile pe sol şi duci picioarele în spate pentru a ajunge în poziţia "planşă". Apoi se aduc picioarele spre piept şi sari din nou. Se repetă exerciţiul de cel puţin 10 ori.

Femeie care face sarituri si flotari

Exerciţiul nr. 3


Din poziţia stând pe saltea în genunchi, sprijină corpul într-o parte pe o mână şi cot, în timp ce cealaltă va sta aşezată pe talie. Ridică un picior îndoit în sus, în timp ce sprijinul va fi pe piciorul şi cotul care se regăsesc pe sol. Execută 3 seturi de câte 10-12 repetări.

Femeie care face exercitii

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;