Femeie care face abdomene

Cele mai eficiente exerciţii pentru un abdomen plat

Ca să ai un abdomen plat şi tonifiat, ai nevoie de exerciţiile cele mai bune, dar şi de respectarea unui program riguros de sport. Zilnic trebuie să faci aceste exerciţii!

Un abdomen plat şi tonifiat, precum şi un posterior bombat şi ferm sunt două dintre marile dorinţe ale tuturor femeilor. Asta nu înseamnă că trebuie să te preocupe doar acest aspect şi să te dedici în totalitate sălilor de fitness, însă dacă incluzi un set de exerciţii eficiente în programul tău zilnic poţi obţine rezultate spectaculoase în câteva luni. Singura condiţie este să fii constantă şi să-ţi dedici zilnic măcar 15-30 de minute pentru exerciţii.

Pe lângă exerciţiile potrivite care te vor ajuta să conturezi abdomenul şi să înrăreşti musculatura, fără a exagera cu ideea pătrăţelelor, un alt aspect pe care nu trebuie să-l omiţi din vedere este legat de alimentaţia care se poate transforma într-un aliat pentru tine.

Dacă vei face zilnic exerciţiile cele mai eficiente, dar vei continua să mănânci foarte mult şi să faci alegeri proaste atunci toată munca ta va fi în zadar, deoarece îţi vei pune singură piedici.

Prin urmare, la fel cum exerciţiile au un efect puternic asupra musculaturii abdominale, tot aşa şi alimentele pe care le consumi pot să te ajute să scapi de grăsimea de pe abdomen sau să favorizeze depunerea ţesutului adipos.


Cele mai bune alimente pentru un abdomen plat


Concentrează-te pe alimentele care conţin grăsimi bune (uleiurile vegetale presate la rece, seminţe şi nuci crude, avocado, măsline, ciocolată neagră), legume, fructe, verdeţuri, carne slabă şi leguminoase. De asemenea, include ardeiul iute, grepfrutul şi ghimbirul pe lista de cumpărături şi consumă-le zilnic în cantităţi normale, fără să faci excese! Acestea stimulează arderea grăsimilor, în special cele depuse în zona abdominală.

În plus, ceaiurile de mentă, fenicul, ghimbir şi verde te ajută să ai o digestie bună, să previi balonarea şi să stimulezi arderea grăsimilor.



În schimb, este de preferat să eviţi zahărul rafinat, excesul de sare, produsele procesate, făina albă şi produsele care o conţin, sucurile carbogazoase, alcoolul.  
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nedumerit pe 16 Mai 2016, 10:39
    si care sunt exercitiile??????

    Poate ca nu ma duce pe mine mintea, dar chiar nu pot pricepe ce legatura are titlul (CELE MAI EFICIENTE exerciţii pentru un abdomen plat) cu continutul articolului, care este doar o simpla si banala insiruire de generalitati???

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod