Femeie care face exercitii

10 exerciţii pentru picioare şi fund

Femeie care face sarituri si fandari

Exerciţiul nr. 7


Cu braţele ridicate în sus pe lângă cap se efectuează o fandare. Apoi se alternează cu celălalt picior adus în faţă, sărind in fandări cât de repede poţi. Efectuează câte trei seturi de 10-15 fandări. 


Femeie care face exercitii pentru picioare

Exerciţiul nr. 8


Stai pe podea sprijinită în genunchi şi palme. Ridică piciorul drept îndoit până la nivelul şoldului, apoi întinde-l. Repetă mişcarea de 10 ori pentru fiecare picior.

 

Femeie care exercitii cu o minge de fitness

Exerciţiul nr. 9


Foloseşte o minge pentru fitness pe care să-ţi sprijini picioarele în timp ce execuţi exerciţiul. Din stând culcat pe spate, cu mâinile sprijinite de sol pentru a menţine stabilitatea trunchiului, ridică picioarele pe o minge de fitness, astfel încât trunchiul tău nu va mai atinge solul.

Rulează mingea cu ajutorul picioarelor, în timp ce îndoi genunchii şi susţii foarte bine corpul cu ajutorul palmelor sprijinite bine pe sol.


Femeie care face exercitii pentru picioare si fund

Exerciţiul nr. 10


Ai nevoie de un scaun sau un cub stabil pentru a face acest exerciţiu pentru picioare şi fund. Păşeşte pe scaun cu dreptul, ridicând piciorul stâng îndoit la piept, după care îl cobori pe sol. Aceeaşi mişcare va fi efectuată alternativ şi pentru celălalt picior. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod